Hoe je vacuüm het best kunt gebruiken, helder uitgelegd in dit GRATIS EBook!

Wat iedereen zou moeten weten over werken met vacuüm!

Ja, geef me toegang tot dit EBook!

Je gegevens zijn veilig. Wij hebben net zo'n hekel aan spam als jij!

Hamevac vacuümtechniek B.V.

Hamevac is de uitvinder van de eerste bestratingsmachine (gebruik makend van vacuüm), en is ruim 35 jaar toonaangevend bij het ontwikkelen van vacuümapparatuur voor de GWW sector. Diverse innovatieprijzen, en nog steeds houder van een record in het Guinness Book of Records, geeft aan dat Hamevac specialist is op haar vakgebied. Units met een hefvermogen van 150kg, t/m units met een hefvermogen van 10 ton, hydraulische opbouwunits, en bestratingsmachines, voor elke toepassing heeft Hamevac een oplossing


Een greep uit de informatie die je gaat vinden in dit GRATIS EBook.

  • Wat is vacuüm eigenlijk Dit is een vraag die eigenlijk zelden beantwoord wordt, iedereen is aan het werk, en rekent er op dat zijn unit werkt, en doet waarvoor hij gekocht is. Terecht. Toch is het wel interessant om te weten wat vacuüm is, en hoe het er voor zorgt dat u probleemloos kunt tillen.
  • Hoe weet ik nu hoe zwaar ik kan tillen, is daar een formule voor Het staat op de units, en de zuignappen. Het maximale hefvermogen. Je hoeft er dus niet over na te denken, maar hoe rekenen we dit uit, is daar een formule voor. Jazeker, en deze formule is veel eenvoudiger als de meesten denken. We zijn er van overtuigd dat jullie het maximale hefvermogen na de uitleg vlekkeloos kunnen berekenen.
  • Er zijn toch meerdere soorten, of systemen vacuüm Dit klopt, we werken met 2 soorten vacuüm. Hoogvacuüm, en Laagvacuüm. (ook wel Blowervacuüm genoemd) Beide hebben hun eigen goede en minder goede eigenschappen, en beide hebben hun eigen toepassingsgebieden. In het Ebook leggen we de verschillen haarfijn uit.
  • In de GWW-sector wordt vaak gewerkt met poreuze materialen, niet altijd zwaar, en toch krijg ik het soms niet getild Dit is een van de belangrijkste uitgangspunten voor het maken van een juiste keuze. We onderbouwen, en geven praktijkvoorbeelden met welke units u het best de verschillende materialen kunt verwerken.
  • Er zijn verschillende units, je kunt ze zelfs vast opbouwen, hoe weet ik wat voor mij de beste keuze is Ook hier geven we uitleg over. wanneer kies je voor een losse unit, en wanneer is het beter om op te bouwen. Ook leggen we uit dat de daadwerkelijke positie van de vacuümunit van invloed kan zijn op de prestatie.
  • Niet alleen een EBook Naast dit waardevolle Ebook krijgt u van ons ook nog toegang tot een uitgebreide videoreeks met tips & trucs bij het gebruik van vacuüm. Een grote verscheidenheid aan informatie over hoe u het handigst een rubber kunt wisselen, het reinigen van uw luchtfilters, de gebruiksaanwijzing via uw Smartphone en nog veel meer. Het leuke is, u hoeft hier niets voor te doen. Elke maand ontvangt u automatisch een korte video met een handige tip.