DOWNLOAD JE GRATIS EBOOK

Wat iedereen zou moeten weten over werken met vacuüm. Vacuüm heeft geen geheimen meer!

Page content

Vaste Opbouw

“HAMEVAC, niet de enige, wel de eerste” 

In tegenstelling tot wat u bij de VHU-Serie heeft gelezen kunt u ook vacuüm heffen met een vaste opbouw op een of meerdere machines.

Als u regelmatig van vacuüm heffen gebruik maakt is het een te overwegen optie het vacuümsysteem op één of meerdere machines vast op te bouwen. vacuüm heffen met vaste opbouw

U bent met deze optie aanzienlijk minder machine onafhankelijk, maar dit is,gezien uw regelmatig gebruik van vacuüm heffen, minder belangrijk. Niet te vergeten heeft de vaste opbouw van uw vacuümsysteem een aantal belangrijke voordelen:

  • U heeft slechts één brandstofverbruiker.
  • Bouwwijze is gericht op uw machine, dus altijd compacter en minder ruimteverlies als bij een standaard unit, waardoor ook veelal beter zicht op uw werk.
  • Omdat u niet werkt met een extra verbrandingsmotor, maar de unit aandrijft met uw eigen machine is het geheel geluidsarmer
  • U heeft niet het extra onderhoud aan de externe verbrandingsmotor.

HAMEVAC is al jaren ervaren met het opbouwen van vacuümunits op de meest uiteenlopende machines, en kan u uitstekend van dienst zijn met een passende oplossing voor de bij u benodigde werkzaamheden.

vacuüm heffen met vaste opbouw Hamevac VO-100-HE vacuüm heffen met vaste opbouw, instrumentenpaneel

Ongeacht voor welke oplossing gekozen wordt, hij komt altijd tot stand na overleg tussen de klant, de leverancier van de machine en HAMEVAC.

Vacuüm heffen met een vacuüm hijsunit zonder vaste opbouw: Bekijk onze VHU-Serie. Vacuüm tegels tillen: Bekijk onze VTH-Serie

Informatie aanvraag

Wilt u meer informatie, een demonstratie, of een offerte van een van onze producten? Vul dit formulier zo compleet mogelijk in, en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.
  • Klik in het vak (boven), klik vervolgens op de unit(s) van uw keuze, en ze worden toegevoegd