DOWNLOAD JE GRATIS EBOOK

Wat iedereen zou moeten weten over werken met vacuüm. Vacuüm heeft geen geheimen meer!

Page content

VHU-1000-B | Vacuüm hijsunit op benzine

“Hamevac, niet de enige, wel de eerste”

U hebt meerdere machines voor verschillende toepassingen. Deze flexibiliteit van uw machines wilt u graag zo houden. In dit geval zijn onze vacuüm hijsunits uit de VHU-Serie een uitkomst. Vacuüm hijsunits uit de VHU-Serie zijn self supporting, oftewel machineonafhankelijk.

VACUÜM HIJSUNIT VHU-1000-B

In tegenstelling tot de andere leden uit de VHU-Serie is de VHU-1000-B er slechts in 1 uitvoering. De VHU-1000-B is, met zijn robuust frame, geïntegreerde buffertank (CE-conform), hijsoog en 2 verschillende mogelijkheden om diverse zuignappen te monteren, wel zodanig uitgerust dat u met alle (beton) producten tot een gewicht van 1000 kg. uit de voeten kunt.

Vacuüm hijsunit fabrikaat Hamevac type VHU-1000-B

Het gebruik in combinatie met lichtere machines zoals minigravers en minishovels is bij ons een belangrijk uitgangspunt geweest. Met een eigen gewicht van slechts 85 kg is deze unit uitstekend te gebruiken in samenwerking met kleinere machines. Het frame wordt gebruikt als buffertank, dus veiligheid gegarandeerd. Ondanks zijn lage eigengewicht heeft de unit wel een hoog hef-vermogen. Tot 1000kg kan hij belast worden, dus de meest voorkomende werkzaamheden, bijvoorbeeld trottoirbanden, tegels, gootelementen, enz., zijn geen enkel probleem.

VOOR EN ACHTER

We hebben deze vacuüm hijsunit zo uitgevoerd dat hij bij kleinere machines zowel aan de voorkant, als aan de achterkant gemonteerd kan worden. Met een hijsoog kan hij heel eenvoudig aan de voorkant van een machine opgehangen worden wat hem heel gemakkelijk en flexibel in het gebruik maakt. Het lage eigen gewicht houdt ook de kleinere, lichtere machines niet tegen deze unit te gebruiken. Heeft u hem liever achter aan de machine, bijvoorbeeld tussen de rolbeugel, is dit met een hele kleine aanpassing ook eenvoudig te realiseren.

Vacuüm hijsunit VHU-1000-B max. hefvermogen 1000 kg

ZUIGNAPPEN

De VHU-1000-B is zo geconstrueerd dat zowel de zuignappen van de VTH-A-Serie, als die van de eigen VHU-Serie gebruikt kunnen worden. Voorwaarde hierbij is wel dat het maximum hefvermogen van de zuignap niet hoger is als het maximum hefvermogen van de te gebruiken vacuüm hijsunit. (De VHU-1000-B  is ook te koop in onze shop>>.)

Neem contact met ons op, en overtuig u van de flexibele inzetmogelijkheden van de VHU-1000-B

Kijk ook eens bij: VHU 3000/10000 Vacuüm hijsunits met 3000- en 10000 kg. max. hefvermogen

Informatie aanvraag

Wilt u meer informatie, een demonstratie, of een offerte van een van onze producten? Vul dit formulier zo compleet mogelijk in, en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.
  • Klik in het vak (boven), klik vervolgens op de unit(s) van uw keuze, en ze worden toegevoegd