VHU-3000-AR

Klimaatakkoord heeft direct invloed op je werk!

In 2019 heeft ons kabinet het Klimaatakkoord gepresenteerd. Een overeenkomst tussen organisaties en bedrijven in Nederland om de uitstoot van broeikasgassen tegen te gaan. Het doel van deze overeenkomst is in 2030 bijna de helft minder CO2 uitstoten als in 1990. In 2050 moet dat bijna honderd procent minder zijn. De overheid stelt ook dat in 2030 de stikstofuitstoot de helft minder moet zijn dan in 2019.


De Elektrificatie is volop in gang en zal ook niet aan jou voorbij gaan. Wetten en regelgeving worden aangescherpt en het wel of niet krijgen van werk gaat hier een steeds belangrijkere rol spelen.


Investeren in duurzaam en/of emissie loos materieel is de te bewandelen weg.

Probleemloos leggen tot 3000Kg ook op ACCU!

(Beton-) producten leggen tot 3000 Kg? Met de VHU-3000-AR kan dit probleemloos. Met zuignappen variërend tussen 30 kg. en 3000 kg. hefvermogen is er voor ieder product tot 3000 kg. een passende zuignap.

In combinatie met een machine:

De VHU-3000-AR wordt gebruikt in combinatie met een machine. Met het standaard aanwezige hijsoog en/of palletframe kan hij makkelijk aan diverse machines bevestigd worden. Deze vacuümunit is ook standaard uitgerust met extra valbeveiliging. 2 haken waarmee met behulp van een ketting of sjorband de lading extra gezekerd kan worden bij het werken boven de 1,5 meter.

Comfort en Veiligheid:

Iedere VHU-3000-AR heeft een goed afleesbare vacuümmeter en een extra ruim bemeten buffertank. Hiernaast is er aan beide zijden een goed zichtbare lampen-set. (Veiligheid) Tot slot is de VHU-3000-AR uiteraard uitgerust met een radiografische afstandsbediening (Comfort)

Theorie prima, maar nu de praktijk graag.. Gaat het goed met accu's?

Aan het woord is Erik Rip!


De eigenaar van het gelijknamig aannemersbedrijf werkt inmiddels meer dan 20 jaar met vacuümunits en heeft het prototype van de VHU-3000-AR een half jaar getest voor dat deze in productie ging.

Productief en veilig werken:

NIET LANGER:

  1. Kan ik wel een dag werken
  2. Kan ik wel een dag werken
  3. Raak ik mijn lader niet kwijt of kapot
  4. Lithium accu's zijn kostbaar
  5. Voldoet niet aan alle eisen

VANAF NU:

  • De unit is uitgerust met een 110 liter buffertank.
  • De unit is uitgerust met een accu-afslag
  • Lader is geïntegreerd in de unit, niet kwijt, niet kapot
  • Accu's zijn beveiligd tegen een te lage spanning
  • Zero Emissie, binnen en buiten te gebruiken
                   

FAQ VHU3000AR

Voor wat voor werk is de VHU-3000-AR geschikt?

Voor het horizontaal opnemen en verleggen van alle (beton)producten tot een gewicht van 3000 kg. In combinatie met een evenaar geldt dit zelfs voor (beton)producten tot 6000 kg.

Kan ik met een VHU-3000-AR industrie(Stelcon)platen leggen?

Jazeker de toepassing waar de VHU-3000-AR het meest voor gebruikt wordt, is het leggen van industrieplaten.

Zijn er meerdere zuignappen mogelijk?

Ik zou zeggen "The Sky is the limit". In alle soorten, maten en gewichten zijn er zuignappen voor de VHU-3000-AR. Mocht hij er onverhoopt niet zijn, zijn wij natuurlijk (als fabrikant) in staat een zuignap conform klantspecificatie te produceren.

Ik heb toch wat twijfels over de accu-aandrijving, kan ik echt een dag werken.

Je hebt het gehoord van Erik Rip, (heeft de unit een half jaar getest) dit gaat echt goed. De VHU-3000-AR heeft een enorme buffertank van 110 liter. Dit is een vacuümvoorraad die meehelpt aan het sparen van de accu's. Ook de vacuümpomp slaat automatisch af als het vacuüm wordt bereikt. De pomp vraagt dus alleen vermogen van de accu's als er onvoldoende vacuüm is. Allemaal accu besparende maatregelen die ervoor zorgen dat je eenvoudig een dag aan het werk kunt blijven.

Hoe zit het met de acculader, raak ik hem niet kwijt, of ligt hij los en rijdt er iemand overheen?

De acculader zit vast geïntegreerd in de VHU-3000-AR. Hij zit op een veilige plaats met voldoende snoer. Je raakt hem niet kwijt en kunt er ook niet per ongeluk overheen rijden.

De Lithium accu's zijn kostbaar, gaan ze snel kapot?

De accu's zijn beveiligd tegen een te lage accuspanning. Dit heeft 2 redenen: De machine stopt voor de accu's volledig ontladen zijn wat de levensduur van de accu's direct ten goede komt. Bij een accuaandrijving neemt het toerental van de vacuümpomp af als de accu leeg raakt. Door het op tijd stoppen van de unit wordt dus niet alleen de accu gespaard maar ook de vacuümpomp. Een essentiële beveiliging bij een accu aangedreven vacuümunit.

Kan ik doorwerken als de radiografische afstandsbediening stopt?

Elke VHU-3000 die met een radiografische afstandsbediening is uitgerust, heeft ook een manuele losklep. Als de afstandsbediening er onverhoopt mee stopt kun je altijd nog met de hand aanzuigen en lossen.

Wordt de VHU-3000-AR "werkbaar" geleverd?

De VHU-3000-AR wordt compleet werkbaar afgeleverd, het enige wat erbij komt is (zijn) de door jou uitgekozen zuignap(pen). Er is zo'n grote verscheidenheid aan zuignappen en toepassingen dat het vrijwel onmogelijk is dit van te voren al vast te leggen.

                 

Tevreden opdrachtgevers, duurzaam en klaar voor de toekomst!

Het moet een heerlijk gevoel zijn! Weten dat je zware hefwerk comfortabel, duurzaam, arbovriendelijk, emissiearm en kwalitatief gemaakt kan worden.

Dit is de vacuümunit die ik zoek!

Klik op de button en neem direct contact met ons op voor een afspraak of offerte!