AVG WET

Je actie is vereist!

Welke actie moeten we ondernemen?

We hebben speciaal Aflevering 6 van HamevacTV volledig gewijd aan de nieuwe AVG wet die ingaat op 25 mei 2018! We vragen je toch hier even een paar minuten tijd voor te nemen. We weten dat je wordt overspoeld met berichten over deze wet, en dat het tijd van je vraagt! Toch vragen we even om je aandacht, maar treur niet het wordt beloond!

2 PIJLERS VAN DE AVG WET

Aangepaste privacyverklaring:

Hamevac heeft haar privacyverklaring aangepast en getoetst aan de nieuwe AVG wet. Je kunt hem vinden in de footer van onze website, en bij de "handtekening" onder onze e-mailberichten.


Informatievoorziening via E-mail:

We hebben opnieuw je toestemming nodig voor onze informatievoorziening waarvoor we vooral e-mail als middel gebruiken.

ZELF INGESCHREVEN!

Je staat bij ons op een kwalitatief goede mailinglijst waarvoor je zelf hebt ingeschreven.  We hechten waarde aan de kwaliteit van deze lijst, en werken continu aan verbetering hiervan door ook te segmenteren op basis van jouw behoeften.

Welke informatievoorziening verstrekken wij per e-mail:

  • Informatie over gebruik van vacuüm in het algemeen
  • Ontwikkeling en lancering van nieuwe producten
  • Ontwikkeling en updates van bestaande producten
  • Informatie over producten waarvan je zelf hebt aangegeven geïnteresseerd te zijn, en dus niet over producten waar je niet in geïnteresseerd bent!
  • Onze deelname aan beurzen en evenementen
  • Activiteiten bij onze dealers/importeurs
  • Aankondiging nieuwe aflevering HamevacTV
  • Product promoties en aanbiedingen

DE WERELD IS DIGITAAL!

Of het nu gaat om offertes, facturen, contracten, folders, aanbiedingen, het gebeurt digitaal. Brieven of afgeleiden hiervan zijn een zeldzaamheid. Als Hamevac voor jou een interessant bedrijf is, ga je een hoop missen als we niet langer in staat zijn je per e-mail te bereiken. Groot en mooi voordeel is dat je dit zelf beslist. Blijf je bij ons, of neem je digitaal afscheid. In beide gevallen dien je even je gegevens te updaten.

Een cadeautje voor je toestemming en tijd!

Natuurlijk willen we graag opnieuw je toestemming, en we snappen dat je al de mailtjes over de AVG inmiddels "zat" bent! Toch willen we graag dat je ons opnieuw toestemming geeft, en dus de tijd neemt je gegevens te updaten. Als we tegenwoordig iets tekortkomen is het tijd. We willen je tijd dan ook belonen. 3 merkrijtjes nieuwe stijl voor jou als we je hernieuwde toestemming en updategegevens binnen hebben. Alvast bedankt!

DAG HAMEVAC

We vinden het natuurlijk jammer, maar je kunt ook digitaal afscheid van ons nemen! Ook nu vragen we je dan om je gegevens te updaten, en vervolgens op de uitschrijflink onder het formulier te klikken. We werken met 3 e-mailproviders. Als we de juiste gegevens hebben gaan we je bij alle providers verwijderen, en krijg je geen enkele informatie meer van ons.

We vinden het jammer dat je gaat, maar respecteren dit wel