STAND: 2255

International Rental Exhibition (IRE) 2023

Wat kun je van ons verwachten:

Compleet programma

Hamevac is specialist op het gebied van vacuüm hefunits voor de GWW-sector. Het opnemen en positioneren van meestal poreuze beton producten is het gebied waar wij uitblinken. De vacuümunit die je inzet in je verhuurvloot pakt het product wat gepakt moet worden, is gebruiksvriendelijk en onderhoudsarm.
Plan je afspraak
Maak alvast je afspraak

De winst zit in het rubber

Rendement is waar het om draait. Het is dan welkom dat de machine onderhoudsarm is en dat hetgeen wat het meest slijt, in ons geval het rubber, doordacht en voordelig is. Hamevac produceert zuignappen met profiel. Deze constructie van de zuignappen maakt het mogelijk te werken met goed verkrijgbaar industrieel rubber wat je, mits op tijd, aan 2 kanten kunt gebruiken.

Het is makkelijk uitwisselbaar, ook op locatie en "last but not least"  factor 3 tot soms factor 4 voordeliger als het kostbare gevulkaniseerde rubber van de meeste van onze collega's.

Plan je afspraak
Maak alvast je afspraak

Complete lijn emissievrije vacuümunits!

De transitie naar duurzaam is in volle gang en ook Hamevac heeft hierop ingespeeld. Met een complete lijn van 5 emissievrije vacuümunits kan op een verantwoorde manier verlegd worden. De emissievrije units zijn direct herkenbaar onder ons nieuwe label GREENVAC. Op weg naar een duurzame, schone toekomst

Jouw Brand Identity

Je hebt met je verhuurbedrijf met zorg een eigen huisstijl en bijbehorende kleur uitgezocht! Eén van de belangrijke kenmerken waardoor juist jouw bedrijf herkend wordt. Uiteraard begrijpen wij hoe belangrijk dit is en natuurlijk kunnen onze machines geleverd worden in de voor jou zo belangrijk herkenbare kleur.
Plan je afspraak
Maak alvast je afspraak

Openingstijden

MECC Maastricht

Standnummer Hamevac BV: 2255


Dinsdag 6 juni 2023

09:30u - 18:00u


Woensdag 7 juni 2023

09:30u - 18:00u


Donderdag 8 juni 2023

09:30u - 17:00u


Entreebewijs:

Vooraf registreren>>

Plan je afspraak
Maak alvast je afspraak