DOWNLOAD JE GRATIS EBOOK

Wat iedereen zou moeten weten over werken met vacuüm. Vacuüm heeft geen geheimen meer!

Page content

VHU-3000/10000 | Vacuüm hijsunits aandrijving naar keuze

“HAMEVAC, niet de enige, wel de eerste”

U hebt meerdere machines voor verschillende toepassingen, en u wilt uw machines flexibel houden. Dan zijn onze VHU vacuüm hijsunits een uitkomst. Onze VHU vacuüm hijsunits zijn self supporting, oftewel machine onafhankelijk.

VACUÜM HIJSUNIT VHU-3000

De VHU-3000 is voorzien van een robuust frame met een maximaal hefvermogen van 3000 kg. De unit kan naar keuze met een ketting, of palletvork opgenomen worden. De leden uit de VHU-Serie zijn alle voorzien van een vacuümbuffertank (CE-conform), die er voor zorgt dat het (beton) product blijft hangen, als de aandrijving er onverhoopt mee stopt.

Vacuüm hijsunit Hamevac VHU-3000-B met Stelcon platennap 

De VHU-3000 kan naar keuze worden uitgevoerd met een hydrauliek-, benzine- of dieselmotor.

Voor het aanzuigen en lossen van de lading heeft u de keuze tussen mechanische- of radiografische bediening.

Ook heeft u de mogelijkheid, afhankelijk van het soort zuignap en de uit te voeren werkzaamheden, de nap middels een ketting aan het frame te hangen, of direct aan het standaard aanwezige raamwerk te monteren, waardoor een vaste verbinding ontstaat.  

Vacuüm hijsunit 3000 kg hefvermogen, dieselmotor(D) elektrisch startend(E) radiografische afstandsbediening(R)

 

Door met al deze zaken rekening te houden kunt u deze vacuüm hijsunit gebruiken op graafmachines, wielladers en andere machines die u al in bezit heeft, en die geschikt zijn om betonproducten mee te tillen. (De VHU-3000  is ook te koop in onze shop>>.)

VACUÜM HIJSUNIT VHU-10.000

Onze vacuüm hijsunit VHU-10000 is de zware uitvoering van de VHU-3000. Uiteraard is er sprake van een grotere unit en een zwaarder frame. Maximaal hefvermogen 10000 kg. Ook de techniek is aangepast aan de ultra zware werkzaamheden voor deze unit. Alle vacuüm pompen van de VHU-10000 hebben een capaciteit van 120m3/1800rpm in plaats van de 48m3/1800rpm van de VHU-3000. Ook hebben de diverse motoren meer paardekrachten. Tot slot zijn alle VHU-10000 hijsunits uitgerust met elektrisch startende motoren, en radiografische afstandsbediening. De VHU-10000 leent zich uitstekend voor het werken met traversen met meerdere zuignappen. Vacuüm hijsunit Hamevac VHU-10000-BER kompleet met traverse en 2 zuignappen

Kijk ook eens bij ons kleinste lid uit de VHU-Serie: VHU-1000-B Vacuüm hijsunit op benzine

Informatie aanvraag

Wilt u meer informatie, een demonstratie, of een offerte van een van onze producten? Vul dit formulier zo compleet mogelijk in, en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.
  • Klik in het vak (boven), klik vervolgens op de unit(s) van uw keuze, en ze worden toegevoegd