Alleen werken met de Verlegwagen of Tegelvlijer

VTH-Verlegwagen

Een prachtig hulpstuk om je VTH-150-BL nog functioneler te maken. Met de Verlegwagen ben je in staat om tot 180 kg alleen te verleggen. De VTH-150-BL wordt (optioneel) aangedreven door een (camping) generator van 2000W. Hefboom, Stuurhandvat, Generator en breedte van de wielen zijn instelbaar. Naast de vele instelmogelijkheden heb je ook nog een aantal contragewichten tot je beschikking.

Echt Arbovriendelijk

Zowel de bediening van de hefboom als de aanzuig en losmogelijkheid bevinden zich op de stuurhandgreep, direct onder handbereik. De hiervoor genoemde grote hoeveelheid aan instelmogelijkheden zorgt ervoor dat er voor iedereen ongeacht postuur een comfortabele Arbovriendelijke werkpositie te creëren is.

Hamevac Tegelvlijer

Géén trottoir te groot! De Tegelvlijer is uitgerust om op een Arbovriendelijke manier trottoirtegels te leggen. Een Tegelvlijer wordt compleet geleverd met een VTH-150-BL, een Worms Access 2000i generator en een Tegelframe-4 met 4 zuignappen ZN-230x230 (w.l.l. 30 kg. per stuk). De buitenste zuignappen zijn voorzien van vacuümkleppen die ervoor zorgen dat er naar keuze 1, 2, 3, of 4 trottoirtegels tegelijkertijd kunnen worden opgenomen. Hefboom, Stuurhandvat, Generator en breedte van de wielen zijn instelbaar. Naast de vele instelmogelijkheden heb je ook nog een aantal contragewichten tot je beschikking.

Echt Arbovriendelijk

Zowel de bediening van de hefboom als de aanzuig en losmogelijkheid bevinden zich op de stuurhandgreep, direct onder handbereik. De hiervoor genoemde grote hoeveelheid aan instelmogelijkheden zorgt ervoor dat er voor iedereen ongeacht postuur een comfortabele Arbovriendelijke werkpositie te creëren is.

NIET LANGER:

  1. Hoe krijg ik het geregeld
  2. Te zwaar om te tillen
  3. Pijn in mijn rug
  4. 's Avonds zonder energie op de bank

VANAF NU:

  • Comfortabele oplossing voor (tegel-)werk
  • Eenvoudig heffen en verplaatsen
  • Géén last van mijn rug
  • Ook 's avonds nog voldoende energie
                                  

FAQ Verlegwagen/Tegelvlijer

Wat is het verschil tussen een Verlegwagen en Tegelvlijer?

Bij de Verlegwagen is het alleen de wagen en kun je deze uitrusten specifiek voor jouw toepassing. Een Tegelvlijer wordt compleet geleverd in een uitvoering om zo optimaal mogelijk trottoirtegels met een maximum van 4 tegelijk te verleggen.

Wat wordt er geleverd bij een Verlegwagen?

Bij de Verlegwagen gaat dit echt alleen om de wagen, zonder vacuümunit en zonder generator.

Wat wordt er geleverd bij een Tegelvlijer?

Een Tegelvlijer wordt compleet geleverd: Wagen, VTH-150-BL, Worms generator en Tegelframe-4 met 4 zuignappen.

Kan ik mijn VTH-150-BL nog steeds "los" van de Verlegwagen/Tegelvlijer gebruiken?

Dit kan, zowel de wagen als de VTH-150-BL hebben een eigen "loskabel" Door een handig systeem worden de 2 kabels op de wagen met elkaar verbonden en dit systeem maakt het dus ook mogelijk de VTH-150-BL als zelfstandige unit zonder wagen te kunnen blijven gebruiken.

                              

Probleemloos aan het werk zijn en blijven!

Het moet een heerlijk gevoel zijn! Weten dat je tegelwerk comfortabel, makkelijk en kwalitatief gemaakt kan worden. Probleemloos voor mens en machine, met ook 's avonds nog voldoende energie voor hobby en gezin!

Dit is de vacuümunit die ik zoek!

Ik wil contact met Hamevac

Klik op de button en neem direct contact met ons op