VHU-3500

multifunctioneel voorzien van een superkrachtige 120m3 vacuümpomp!

3 opname keuzes

Voor je werktuigdrager

120m3

Hoog vacuüm

3500 kg

Hefcapaciteit

Probleemloos leggen tot 3500Kg

(Beton-) producten leggen tot 3500 Kg? Met de VHU-3500 kan dit probleemloos. De krachtige vacuümpomp van 120m3 maakt het mogelijk ook met hoogvacuüm sterk poreuze betonproducten te verwerken. Grote keuze aan zuignappen.

In combinatie met een machine:

De VHU-3500 wordt gebruikt in combinatie met een machine. Met het standaard aanwezige hijsoog en/of palletframe kan hij makkelijk aan diverse machines bevestigd worden. Deze vacuümunit is ook standaard uitgerust met extra valbeveiliging. 2 haken waarmee met behulp van een ketting of sjorband de lading extra gezekerd kan worden bij het werken boven de 1,5 meter.

Comfort en Veiligheid:

Iedere VHU-3500 heeft een goed afleesbare vacuümmeter en een ruim bemeten buffertank. Hiernaast is hij uitgerust met een dubbele lampen-set (Veiligheid) en afstandsbediening (Comfort)

#VTH-150-BL

Machine onafhankelijk

De VHU-3500 is voorzien van een eigen verbrandingsmotor die zorgt voor de aandrijving van de vacuümpomp. De unit is voor zijn aandrijving dus niet afhankelijk van de machine. Dit maakt hem voor jou als gebruiker erg flexibel. Wat heb je vrij? Een kraan, heftruck of shovel. In alle gevallen is de VHU-3500 makkelijk te bevestigen en kun je aan de slag.

Ingebouwde transportsteunen:

De VHU-3500 is uitgerust met ingebouwde transportsteunen. Deze steunen zorgen ervoor dat de unit tijdens transport en/of opslag stabiel staat en niet onbelangrijk de afdichting niet onnodig belast.

Afdichting:

Het slijtdeel van, in principe, alle vacuümunits is de afdichting. Dit is het onderdeel wat je het meest zult vervangen. We werken dus NIET met vlakke platen als zuignap en vervolgens dure gevulcaniseerde afdichtingen. Met jou als afnemer in ons achterhoofd produceren we zuignappen met een profiel waardoor we industriële afdichtingen kunnen gebruiken die voordeliger zijn in aanschaf en makkelijk (ook op de werkplek) te vervangen zijn.

Aandrijving

Capaciteit vacuümpomp

Hefvermogen

Vacuümmeter

Buffertank

Lampenset

Acoustische signalering

Afstandsbediening

VHU-3500-BER

Ook poreus géén probleem

Benzinemotor

120 m3

3500 kg

 •     Standaard
 •     Standaard
 •     Standaard
 1.    NVT
 •    Standaard

Breed inzetbaar

De toepassingen van de VHU-3500 zijn vrijwel eindeloos. Om te beginnen kunnen alle (beton)elementen tot 3500 kg verwerkt worden.

Van 3500 kg naar 5000 kg:

We kunnen zelfs "opvoeren"! Optioneel is er een programma evenaars voor de VHU-3500. In dit geval wordt er getild met de evenaar i.p.v. de unit en de evenaar mag met 5000 kg belast worden.

2 aansluitingen voor zuignappen:

Om de VHU-3500 super flexibel te houden zijn er meerdere bevestigingsmogelijkheden voor de zuignappen. De grotere zuignappen en evenaars worden d.m.v. een bout/moer verbinding bevestigd. De kleinere zuignappen m.b.v. een hijsoog.

Rotoraansluiting:

Tot slot is het ook mogelijk de VHU-3500 uit te rusten met een rotoraansluiting i.p.v. het standaard hijsoog.

NIET LANGER:

 1. Hoe krijg ik het geregeld
 2. Te zwaar om te tillen
 3. Pijn in mijn rug
 4. 's Avonds zonder energie op de bank

VANAF NU:

 • Comfortabele oplossing voor zware hefwerkzaamheden
 • Eenvoudig heffen en verplaatsen
 • Géén last van mijn rug
 • Ook 's avonds nog voldoende energie

FAQ VHU3500

Voor wat voor werk is de VHU-3500 geschikt?

Voor het horizontaal opnemen en verleggen van alle (beton)producten tot een gewicht van 3500 kg. In combinatie met een evenaar geldt dit zelfs voor (beton)producten tot 5000 kg. Ook zorgt de krachtige pomp van 120m3 ervoor dat sterk poreuze (beton)producten in verreweg de meeste gevallen eenvoudig verwerkt kunnen worden.

Kan ik met een VHU-3500 industrie(Stelcon)platen leggen?

Jazeker een toepassing waar de VHU-3500 bij uitstek voor geschikt is, is het leggen van industrieplaten.

Zijn er meerdere zuignappen mogelijk?

Ik zou zeggen "The Sky is the limit". In alle soorten, maten en gewichten zijn er zuignappen voor de VHU-3500. Mocht hij er onverhoopt niet zijn, zijn wij natuurlijk (als fabrikant) in staat een zuignap volgens klantspecificatie te produceren.

Wordt de VHU-3500 "werkbaar" geleverd?

Wat je leest bij de omschrijvingen op deze pagina wordt geleverd. Het enige wat erbij komt is jouw keuze aan zuignap(pen) en eventuele opties m.b.t. het bevestigen van die zuignap(pen)

Kan ik doorwerken als de afstandsbediening er mee stopt?

Elke VHU-3500 heeft naast een radiografische afstandsbediening, ook een manuele losklep. Als de afstandsbediening er onverhoopt mee stopt kun je altijd nog met de hand aanzuigen en lossen.

Probleemloos aan het werk zijn en blijven!

Het moet een heerlijk gevoel zijn! Weten dat je zware hefwerk comfortabel, makkelijk en kwalitatief gemaakt kan worden. Probleemloos voor mens en machine, met ook 's avonds nog voldoende energie voor hobby en gezin!

Dit is de vacuümunit die ik zoek!

Klik op de button en neem direct contact met ons op voor een afspraak of offerte.