VHU-700-BL

De uitkomst voor de nieuwe trend zware poreuze betontegels!

200 m3

Capaciteit

2700 Watt

Continu

700 kg

Hefcapaciteit

Probleemloos leggen tot 700Kg

(Beton-) producten leggen tot 700 Kg? Met de VHU-700-BL kan dit probleemloos. Met zuignappen variërend tussen 30 kg. en 700 kg. hefvermogen is er voor ieder product tot 700 kg. een passende zuignap.

In combinatie met een machine:

De VHU-700-BL wordt gebruikt in combinatie met een machine. Met het standaard aanwezige hijsoog kan hij makkelijk aan diverse machines bevestigd worden. Deze vacuümunit is ook standaard uitgerust met extra valbeveiliging. 2 haken waarmee met behulp van een ketting of sjorband de lading extra gezekerd kan worden bij het werken boven de 1,5 meter.

Comfort en Veiligheid:

Een handige stuurhandgreep met aanwezige losklep zorgt ervoor dat het product eenvoudig gepositioneerd kan worden en gelost. Vanaf dezelfde stuurhandgreep is er direct zicht op de grote vacuümmeter zodat altijd helder in beeld is of het veilig is om te tillen. Tot slot is de VHU-700-BL standaard uitgerust met een snelwisselsysteem voor de zuignappen.

#VTH-150-BL

De unit voor zware poreuze tegels

De VHU-700-BL maakt gebruik van Blower vacuüm (Laag vacuüm). Zonder al te technisch te worden betekent dit in het kort dat een VHU-700-BL een lager percentage vacuüm haalt (-200 mbar/20%) maar wel veel luchtverplaatsing heeft (belangrijk bij poreuze producten). De unit geeft bij 20% al groen aan (veilig om te tillen) en is ook in staat de continu aangevoerde "leklucht" af te voeren en het product dus vast te houden.

Onderhoudsarm:

De VHU-700-BL is voorzien van een verwisselbaar zeefje (gaas) direct voor de pompingang. Dit gaasje is eenvoudig te vervangen en/of te reinigen door het schoon te spuiten met lucht (compressor) of door gebruik te maken van een klein messing ("staalborsteltje").

Afdichting:

Het slijtdeel van, in principe, alle vacuümunits is de afdichting. Dit is het onderdeel wat je het meest zult vervangen. We werken dus NIET met vlakke platen als zuignap en vervolgens dure gevulcaniseerde afdichtingen. Met jou als afnemer in ons achterhoofd produceren we zuignappen met een profiel waardoor we industriële afdichtingen kunnen gebruiken die voordeliger zijn in aanschaf en makkelijk (ook op de werkplek) te vervangen zijn.

Breed inzetbaar

Natuurlijk kunnen er met de VHU-700-BL een grote variëteit aan producten tot 700 kg verwerkt worden.

Specifieke toepassing:

Een belangrijke oorzaak voor het gaan produceren van de VHU-700-BL is het feit dat een aantal gerennomeerde betonfabrikanten zijn begonnen met het maken van extra zware maar poreuze betontegels. Het gewicht van de tegels kan variëren tussen de 350kg en 700kg. In de praktijk blijkt dat deze tegels te poreus zijn voor bijvoorbeeld de VHU-1000-B en de VHU-3000 (beiden hoog vacuüm)

Optioneel radiografische afstandsbediening:

In dit geval is er ook een VHU-700-BLR waarbij de R inderdaad staat voor Radiografisch. Bij het laden/lossen en/of verleggen van dit soort producten (ook voor de betonfabrikanten zelf) is een radiografische afstandsbediening zeker geen overbodige luxe.

Rotoraansluiting:

Rekening houdend met bovenstaande is het ook mogelijk de VHU-700-BL(R) uit te rusten met een rotoraansluiting i.p.v. het standaard hijsoog.

NIET LANGER:

  1. Hoe krijg ik het geregeld
  2. Te zwaar om te tillen
  3. Pijn in mijn rug
  4. 's Avonds zonder energie op de bank

VANAF NU:

  • Comfortabele oplossing voor zware hefwerkzaamheden
  • Eenvoudig heffen en verplaatsen
  • Géén last van mijn rug
  • Ook 's avonds nog voldoende energie

FAQ VHU700BL

Is de VHU-700-BL alleen geschikt voor poreuze producten?

Hij is uitermate geschikt voor poreuze producten, maar uiteraard kunnen ook andere producten tot 700 kg met deze vacuümunit verwerkt worden.

Zijn er meerdere zuignappen mogelijk?

Er is een groot gamma aan zuignappen beschikbaar voor deze vacuümunit. Tussen 30 kg en 700 kg is er vrijwel voor elk op te nemen product een geschikte zuignap.

Is de VHU-700-BL geschikt voor mijn werkzaamheden?

Dit ligt er natuurlijk aan wat je werkzaamheden zijn. Neem gerust contact op, we geven graag uitgebreide informatie en/of demonstratie.

Is een snelwissel systeem voor de zuignappen standaard?

Jazeker elke VHU-700-BL is standaard uitgerust met een snelwissel systeem voor de zuignappen.

Wordt de VHU-700-BL "werkbaar" geleverd?

Jazeker hij wordt compleet geleverd. Dit betekent inclusief standaard hijsoog de bijbehorende generator en de stuurbeugel. Het enige wat erbij komt is/zijn de door jou gekozen zuignap(pen).

Probleemloos aan het werk zijn en blijven!

Het moet een heerlijk gevoel zijn! Weten dat je zware hefwerk comfortabel, makkelijk en kwalitatief gemaakt kan worden. Probleemloos voor mens en machine, met ook 's avonds nog voldoende energie voor hobby en gezin!

Dit is de vacuümunit die ik zoek!

Klik op de button en neem direct contact met ons op voor een afspraak of offerte.