VTH-250-A

Sinds 2009

Op de markt

1250+

Verkocht

8 uur

Zonder opladen

Probleemloos leggen tot 250Kg

(Beton-) producten leggen tot 250 Kg? Met de VTH-250-A kan dit probleemloos. Met zuignappen variërend tussen 98 kg. en 250 kg. hefvermogen is er voor ieder product tot 250 kg. een passende zuignap.

Hand en Machine:

Elke unit is standaard uitgerust met verstelbare stuurhandgrepen, een hijsoog en oplader. De VTH-250-A kan met de hand gebruikt worden, maar ook heel eenvoudig aan je machine d.m.v. het standaard aanwezige hijsoog.

Comfort en Veiligheid:

De stuurhandgreep is voorzien van een manuele losklep, dus vanaf de stuurhandgreep aanzuigen en lossen. Er zijn 3 werkstanden en een transportstand. Ook is unit uitgerust met een goed zichtbare Vacuümmeter en een acoustisch veiligheidssignaal het is dus altijd duidelijk wanneer het veilig is om te tillen. Tot slot is de VTH-250-A uitgerust met een ruim bemeten buffertank. Als de vacuümpomp om wat voor reden dan ook stopt, blijft het product nog even hangen! Veiligheid gegarandeerd.

 

#VTH-150-BL

De onafhankelijke vacuümunit

De VTH-250-A is voorzien van een accu die bij normaal gebruik eenvoudig een dag meegaat. Hij regelt zijn aandrijving zelf en is niet afhankelijk van stroom, hydrauliek of een andere externe bron. 's Nachts aan de lader, overdag werken.

Onderhoudsarm:

De VTH-250-A is voorzien van een verwisselbaar filterelement in een doorzichtig huisje. Direct zichtbaar als het vervuild is en eenvoudig te vervangen.

Afdichting:

Het slijtdeel van, in principe, alle vacuümunits is de afdichting. Dit is het onderdeel wat je het meest zult vervangen. We werken dus NIET met vlakke platen als zuignap en vervolgens dure gevulcaniseerde afdichtingen. Met jou als afnemer in ons achterhoofd produceren we zuignappen met een profiel waardoor we industriële afdichtingen kunnen gebruiken die voordeliger zijn in aanschaf en makkelijk (ook op de werkplek) te vervangen zijn.

Breed inzetbaar

In de standaard uitvoering is de VTH-250-A al prima te gebruiken met de hand of aan een machine.

2 Personen:

In veel van de gevallen zal er met 2 personen met een VTH-250-A gewerkt worden. Handmatig sowieso, maar ook als hij aan een machine hangt, staat er vaak een 2e persoon bij. Toch is het mogelijk alleen met een VTH-250-A aan de slag te gaan.


VTH-Verlegwagen:

Met behulp van deze transportwagen kunnen (beton)producten tot 180 kg alleen verwerkt worden. De bediening voor aanzuigen, lossen, heffen en dalen bevinden zich op de stuurhandgreep direct bij de bestuurder. 

NIET LANGER:

  1. Hoe krijg ik het geregeld
  2. Te zwaar om te tillen
  3. Pijn in mijn rug
  4. 's Avonds zonder energie op de bank

VANAF NU:

  • Comfortabele oplossing voor (tegel-)werk
  • Eenvoudig heffen en verplaatsen
  • Géén last van mijn rug
  • Ook 's avonds nog voldoende energie

FAQ VTH250A

Hoe weet ik of de VTH-250-A werkt?

Zoals je al eerder hebt kunnen lezen is deze vacuümunit als sinds 2009 op de markt en zijn er inmiddels vele honderden verkocht. Ook landelijk opererende verhuurbedrijven hebben de VTH-250-A in hun programma. Toch graag een demonstratie? Géén probleem neem contact op.

Is de VTH-250-A geschikt voor poreuze tegels?

Helaas de VTH-250-A is minder geschikt voor poreuze (beton)tegels. Hij voelt zich beter op zijn gemak bij bijvoorbeeld keramiek en natuursteen.

Hoe lang kun je werken met de accu?

Dit is altijd afhankelijk van het product en de omstandigheden. Bij "normaal" gebruik kun je ervan uitgaan dat je gedurende de dag probleemloos kunt blijven werken en dat de unit gedurende de avond/nacht weer wordt opgeladen.

Zijn er meerdere zuignappen mogelijk?

Jazeker, er is een uitgebreid gamma zuignappen: verschillende nappen voor trottoirbanden met een hefvermogen tussen de 98kg en 230kg + een grote variëteit aan andere nappen met een hefvermogen tussen 100kg en 250kg

Wordt de VTH-250-A "werkbaar" geleverd?

De VTH-250-A wordt standaard geleverd met een hijsoog, stuurhandgrepen en een acculader. Je moet zelf wel even aangeven welke zuignap(pen) je er bij wilt. De unit inclusief toebehoren is een prijs en de zuignap(pen) is een/zijn separate prij(s)(zen)

Probleemloos aan het werk zijn en blijven!

Het moet een heerlijk gevoel zijn! Weten dat je (tegel)werk comfortabel, makkelijk en kwalitatief gemaakt kan worden. Probleemloos voor mens en machine, met ook 's avonds nog voldoende energie voor hobby en gezin!

Dit is de vacuümunit die ik zoek!

Ik wil contact met Hamevac

Klik op de button en neem direct contact met ons op