VTH-500-A

Sinds 2009

Op de markt

500+

Verkocht

8 uur

Zonder opladen

Probleemloos leggen tot 500Kg

(Beton-) producten leggen tot 500 Kg? Met de VTH-500-A kan dit probleemloos. Met zuignappen variërend tussen 98 kg. en 500 kg. hefvermogen is er voor ieder product tot 500 kg. een passende zuignap.

Aan een machine of loopkat:

Elke unit is standaard uitgerust met een stuurbeugel, een hijsoog en oplader. De VTH-500-A kan niet meer met de hand gebruikt worden, maar wel heel eenvoudig aan je machine of een loopkat d.m.v. het standaard aanwezige hijsoog.

Comfort en Veiligheid:

De manuele losklep, aan/uit knop, voltmeter en vacuümmeter bevinden zich direct bij de bediener, makkelijk en comfortabel. Naast de goed afleesbare vacuümmeter is er ook nog een acoustisch veiligheidssignaal. Tot slot is de VTH-500-A uitgerust met een ruim bemeten buffertank. Als de vacuümpomp om wat voor reden dan ook stopt, blijft het product nog even hangen! Veiligheid gegarandeerd.

Accu besparende 1/2 stand:

De aan/uit schakelaar van de VTH-500-A heeft 3 standen: UIT - 1 - 1+2

Deze vacuümunit is uitgerust met 2 vacuümpompen die naar keuze geschakeld kunnen worden. Is het op te nemen product niet zwaarder als 250kg kun je kiezen voor stand 1. In stand 1 wordt er minder aanspraak gemaakt op de accu en gaat het aanzuigen nog steeds redelijk snel. Gaan we boven de 250kg is het verstandig stand 1+2 te gebruiken. In deze stand gaat het aanzuigen sneller en wordt er iets meer aanspraak op de accu gemaakt.

#VTH-150-BL

De onafhankelijke vacuümunit

De VTH-500-A is voorzien van een accu die bij normaal gebruik eenvoudig een dag meegaat. Hij regelt zijn aandrijving zelf en is niet afhankelijk van stroom, hydrauliek of een andere externe bron. 's Nachts aan de lader, overdag werken.

Onderhoudsarm:

De VTH-500-A is voorzien van een verwisselbaar filterelement in een doorzichtig huisje. Direct zichtbaar als het vervuild is en eenvoudig te vervangen.

Afdichting:

Het slijtdeel van, in principe, alle vacuümunits is de afdichting. Dit is het onderdeel wat je het meest zult vervangen. We werken dus NIET met vlakke platen als zuignap en vervolgens dure gevulcaniseerde afdichtingen. Met jou als afnemer in ons achterhoofd produceren we zuignappen met een profiel waardoor we industriële afdichtingen kunnen gebruiken die voordeliger zijn in aanschaf en makkelijk (ook op de werkplek) te vervangen zijn.

Breed inzetbaar

De praktijk laat zien dat de VTH-500-A niet alleen graag in de GWW-sector wordt gebruikt, maar dat ook de industrie welkom gebruik maakt van het gemak van de VTH-500-A. Een compacte stille unit op accu met een eigen hijsoog is heel goed bruikbaar in bedrijfshallen.


Radiografische afstandsbediening:

De VTH-500-A kan optioneel ook uitgerust worden met een radiografische afstandsbediening. (VTH-500-AR) In deze uitvoering kan de vacuümunit door 1 man bediend worden.

NIET LANGER:

  1. Hoe krijg ik het geregeld
  2. Te zwaar om te tillen
  3. Pijn in mijn rug
  4. 's Avonds zonder energie op de bank

VANAF NU:

  • Comfortabele oplossing voor (tegel-)werk
  • Eenvoudig heffen en verplaatsen
  • Géén last van mijn rug
  • Ook 's avonds nog voldoende energie

FAQ VTH500A

Hoe weet ik of de VTH-500-A werkt?

Zoals je al eerder hebt kunnen lezen is deze vacuümunit als sinds 2009 op de markt en zijn er inmiddels vele honderden verkocht. Ook landelijk opererende verhuurbedrijven hebben de VTH-500-A in hun programma. Toch graag een demonstratie? Géén probleem neem contact op.

Is de VTH-500-A geschikt voor poreuze (beton)producten?

Helaas de VTH-500-A is minder geschikt voor poreuze (beton)producten. Deze vacuümunit is op zijn plek bij gesloten (niet poreuze) (beton)producten.

Hoe lang kun je werken met de accu?

Dit is sterk afhankelijk van de intensiteit, het gebruik van 1 of 2 pompen en het op te nemen product. Door de band genomen kun je in ieder geval een dag werken en vervolgens gedurende de avond/nacht opladen.

Zijn er meerdere zuignappen mogelijk?

Jazeker, er is een uitgebreid gamma zuignappen: verschillende nappen voor trottoirbanden met een hefvermogen tussen de 98kg en 230kg + een grote variëteit aan andere nappen met een hefvermogen tussen 100kg en 500kg. Is jouw nap er niet bij? Vraag wat je nodig hebt en we produceren op maat.

Wordt de VTH-500-A "werkbaar" geleverd?

De VTH-500-A wordt standaard geleverd met een hijsoog, stuurbeugel en een acculader. Je moet zelf wel even aangeven welke zuignap(pen) je er bij wilt. De unit inclusief toebehoren is een prijs en de zuignap(pen) is een/zijn separate prij(s)(zen)

Probleemloos aan het werk zijn en blijven!

Het moet een heerlijk gevoel zijn! Weten dat je hefwerkzaamheden comfortabel, makkelijk en kwalitatief gerealiseerd worden. Probleemloos voor mens en machine, met ook 's avonds nog voldoende energie voor hobby en gezin!

Dit is de vacuümunit die ik zoek!

Ik wil contact met Hamevac

Klik op de button en neem direct contact met ons op