VVO-serie

Vacuüm Vaste Opbouw; de hydrauliek van je machine is je aandrijving!

120 m3

Capaciteit

22 liter p/m

Hydrauliek

20 liter

Buffertank

Vaste Opbouw

Een 120m3 vacuümpomp die vast wordt opgebouwd op je machine. De hydrauliek van je machine drijft de vacuümunit aan. Benodigde aantal liters hydrauliek is 22 liter per minuut.

Wat is de prioriteit:

Flexibiliteit is hier maatstaf. Heb je meerdere machines en wil je met al deze machines ook je vacuümunit inzetten is een vaste opbouw waarschijnlijk niet de juiste weg. Heb je minder machines, of machines met een specifieke toepassing, in dit geval verleggen met vacuüm dan is vaste opbouw zeker een goede keuze.

Een aantal belangrijke voordelen:

 • Er is maar één brandstofverbruiker.
 • Bouwwijze is gericht op jouw machine, dus altijd compacter en minder ruimteverlies als bij een machineonafhankelijke vacuümunit.
 • Door eerder genoemde bouwwijze alleen de zuignap voor, dus beter zicht op het werk.
 • Omdat er geen sprake is van een extra verbrandingsmotor, maar de unit aangedreven wordt door jouw machine is het geheel geluidsarmer.
 • Geen extra onderhoud aan de externe verbrandingsmotor.
#VTH-150-BL

Machine bepalend voor hefvermogen

Met 120 m3 vacuüm aan boord kun je vrijwel alles aan. Omdat het nu een Vaste Opbouw is en geen Vacuüm HefUnit (VHU) is er géén vaste omschrijving van het maximale hefvermogen.

Zuignap is maatgevend:

Om te weten wat het maximaal hefvermogen is, is in eerste de zuignap maatgevend. De zuignap heeft een typeplaatje met hierop vermeld het maximale hefvermogen. Dit mag NOOIT overschreden worden! 

Machine bepaalt of het mogelijk is:

Het maximale hefvermogen staat ook in direct verband met het hefvermogen van de machine. In de combinatie met de vacuümunit (zuignap) is altijd het laagste hefvermogen bepalend.

NIET LANGER:

 1. Hoe krijg ik het geregeld
 2. Te zwaar om te tillen
 3. Pijn in mijn rug
 4. 's Avonds zonder energie op de bank

VANAF NU:

 • Comfortabele oplossing voor zware hefwerkzaamheden
 • Eenvoudig heffen en verplaatsen
 • Géén last van mijn rug
 • Ook 's avonds nog voldoende energie

FAQ VVO-serie

Hoeveel liter hydrauliekolie heb ik nodig voor de aandrijving?

22 liter per minuut. Continu zonder dat de overige werking van de kraan of shovel er last van heeft.

Mag iedereen opbouwen?

In verband met de door ons af te geven CE verklaring mag er alleen opgebouwd worden door Hamevac of door Hamevac erkende bedrijven.

Zijn er meerdere zuignappen mogelijk?

Ons complete gamma aan zuignappen kan met een Opbouwunit gecombineerd worden. Enige drempel is het eventueel te lage hefvermogen van de machine.

Hoe koop ik een opbouwset?

We hebben een standaard opbouwset waar alle benodigde componenten bij zitten. Het enige wat ontbreekt zijn de hydrauliekslangen (worden per machine op maat ingemeten) en de daadwerkelijke opbouw door Hamevac of door een Hamevac erkend bedrijf. In principe wordt er offerte gemaakt als bekend is wat jouw wensen zijn en op welke machine de opbouw plaats moet vinden.

Probleemloos aan het werk zijn en blijven!

Het moet een heerlijk gevoel zijn! Weten dat je zware hefwerk comfortabel, makkelijk en kwalitatief gemaakt kan worden. Probleemloos voor mens en machine, met ook 's avonds nog voldoende energie voor hobby en gezin!

Dit is de vacuümunit die ik zoek!

Klik op de button en neem direct contact met ons op voor een afspraak of offerte.