Werken met de VTH-150-BL aan je machine "zonder snoer"

VTH-GF Generatorframe

Een prachtig hulpstuk om je VTH-150-BL nog functioneler te maken. Een bekende remmer van het enthousiasme voor onze VTH-150-BL is het moeten gebruiken van een verlengsnoer. De meeste toepassingen van deze machine vinden op en rond het huis plaats, een plek waar altijd wel een stopcontact in de buurt is. Toch kan het heen en weer lopen met een snoer als vervelend ervaren worden.

Machine

Wordt er gewerkt met de unit aan een machine wordt het meelopen en niet beschadigen van het snoer een nog grotere uitdaging. Hier moet toch een oplossing voor zijn.

Frame + Generator bieden uitkomst

Een perfect passend frame op bestaande "oren" van de VTH-150-BL bied plaats aan diverse generatoren. Met een eigen hijsoog kan dit frame eenvoudig aan een kraan of shovel gemonteerd worden. Een lang verlengsnoer behoort hiermee tot de verleden tijd en ook aan een machine kan nu vrijuit gewerkt worden.


Met slechts 2 bouten kan het frame inclusief generator gemonteerd of gedemonteerd worden. Dit zorgt ervoor dat werken met de hand of met de machine eenvoudig en snel aanpasbaar blijft.


De generator los gebruiken? Ook dit kan snel en eenvoudig. Een sjorband is de enige bevestiging van de generator op het frame. Zonder gereedschap vastzetten of makkelijk uit het frame verwijderen.

NIET LANGER:

  1. Hoe krijg ik het geregeld
  2. Te zwaar om te tillen
  3. Pijn in mijn rug
  4. 's Avonds zonder energie op de bank

VANAF NU:

  • Comfortabele oplossing voor (tegel-)werk
  • Eenvoudig heffen en verplaatsen
  • Géén last van mijn rug
  • Ook 's avonds nog voldoende energie
                   

FAQ VTH-GF Generatorframe

Wat voor generator heb ik nodig?

Een zogenaamde campinggenerator met een minimaal wattage van 2000

Kan ik ieder merk generator gebruiken?

Het huidige verzinkte frame (foto boven) biedt plaats aan de meeste merken (camping) generatoren.

Is het generatorframe eenvoudig te monteren/demonteren?

Het frame wordt bevestigd met 2 stuks bouten en moeren tussen de bestaande "oren" van je VTH-150-BL. Het op- en afbouwen kost door deze eenvoudige methode weinig tijd.

Krijg ik het generatorframe "werkend" geleverd?

Alles wat je nodig hebt voor gebruik van het generatorframe wordt erbij geleverd: Bouten, moeren, sluitringen. Een korter aangepast snoer en een sjorbandje om je (camping) generator vast te zetten.

                 

Probleemloos aan het werk zijn en blijven!

Het moet een heerlijk gevoel zijn! Weten dat je (tegel)werk comfortabel, makkelijk en kwalitatief gemaakt kan worden. Probleemloos voor mens en machine, met ook 's avonds nog voldoende energie voor hobby en gezin!

Dit is de vacuümunit die ik zoek!

Ik wil contact met Hamevac

Klik op de button en neem direct contact met ons op