Video Aspect Ratio: 4:1

VTH-150-BL

Sinds 2011

Op de markt

6000+

Verkocht

De nummer 1

Tegeltiller van 't land

Probleemloos leggen tot 200Kg

(Beton-) producten leggen tot 200 Kg? Met de VTH-150-BL kan dit probleemloos. Met zuignappen variërend tussen 30 kg. en 200 kg. hefvermogen is er voor ieder product tot 200 kg. een passende zuignap.

Hand en Machine:

Elke unit is standaard uitgerust met verstelbare stuurhandgrepen, een hijsoog en 10 meter verlengsnoer. De VTH-150-BL kan met de hand gebruikt worden, maar ook heel eenvoudig aan je machine d.m.v. het standaard aanwezige hijsoog.

Comfort en Veiligheid:

De stuurhandgreep is voorzien van een manuele losklep, dus vanaf de stuurhandgreep aanzuigen en lossen. Er zijn 3 werkstanden en een transportstand. Tot slot is unit uitgerust met een goed zichtbare Vacuümmeter waarop duidelijk zichtbaar is of het veilig is om te tillen.

 

#VTH-150-BL

De unit voor poreuze tegels

De VTH-150-BL maakt gebruik van Blower vacuüm (Laag vacuüm). Zonder al te technisch te worden betekent dit in het kort dat een VTH-150-BL een lager percentage vacuüm haalt (-200 mbar/20%) maar wel veel luchtverplaatsing heeft (belangrijk bij poreuze producten). De unit geeft bij 20% al groen aan (veilig om te tillen) en is ook in staat de continu aangevoerde "leklucht" af te voeren en het product dus vast te houden.

Onderhoudsarm:

De VTH-150-BL is voorzien van een zeefje (gaas) direct voor de pompingang. Dit gaasje is eenvoudig te reinigen door het schoon te spuiten met lucht (compressor) of door gebruik te maken van een klein messing ("staalborsteltje").

Afdichting:

Het slijtdeel van, in principe, alle vacuümunits is de afdichting. Dit is het onderdeel wat je het meest zult vervangen. We werken dus NIET met vlakke platen als zuignap en vervolgens dure gevulcaniseerde afdichtingen. Met jou als afnemer in ons achterhoofd produceren we zuignappen met een profiel waardoor we industriële afdichtingen kunnen gebruiken die voordeliger zijn in aanschaf en makkelijk (ook op de werkplek) te vervangen zijn.

Breed inzetbaar

In de standaard uitvoering is de VTH-150-BL al prima te gebruiken met de hand of aan een machine. Standaard wordt de unit geleverd met 10 meter verlengsnoer dus ook hier géén zorgen!

Opties:

Een aantal unieke opties maken de VTH-150-BL nog breder inzetbaar.

VTH-GF:

De VTH-GF is een generatorframe specifiek op maat voor de VTH-150-BL. Er is plaats voor een Worms Access 2000i generator en deze combinatie maakt verlengsnoeren overbodig en het werken aan een machine makkelijk en comfortabel.

VTH-Verlegwagen/Tegelvlijer:

Met behulp van deze transportwagen kunnen (beton)producten tot 180 kg alleen verwerkt worden. Ook hier is ruimte voor de Worms Access 2000i en zijn verlengsnoeren overbodig. 

De Tegelvlijer is een speciale uitvoering voor het verwerken van 4 trottoirtegels tegelijk.

NIET LANGER:

  1. Hoe krijg ik het geregeld
  2. Te zwaar om te tillen
  3. Pijn in mijn rug
  4. 's Avonds zonder energie op de bank

VANAF NU:

  • Comfortabele oplossing voor (tegel-)werk
  • Eenvoudig heffen en verplaatsen
  • Géén last van mijn rug
  • Ook 's avonds nog voldoende energie

FAQ VTH150BL

Hoe weet ik of de VTH-150-BL werkt?

Je hebt een aantal reviews gezien, er zijn er inmiddels meer als 6000 verkocht en grote organisaties zoals Boels Rental hebben deze units in hun programma. Nog steeds twijfels? Neem contact op voor een demonstratie.

Is de VTH-150-BL geschikt voor poreuze tegels?

Dit is het sterke punt van de VTH-150-BL! Deze vacuümunit is specifiek geschikt voor poreuze (beton) producten

Kan de VTH-150-BL ook uitgevoerd worden met een accu?

Nee dit gaat helaas niet. De krachtige vacuümpomp vraagt te veel vermogen voor een accu. Deze zou binnen een kwartier leeg zijn.

Zijn er meerdere zuignappen mogelijk?

Jazeker, er is een uitgebreid gamma zuignappen: 30kg, 50kg, 95kg, 150kg, 200kg, een zuignap voor trottoirbanden en een 4-tegelnap voor trottoirtegels. Jouw nap er niet bij, we maken nappen op maat!

Wordt de VTH-150-BL "werkbaar" geleverd?

De VTH-150-BL wordt standaard geleverd met een hijsoog, stuurhandgrepen en 10 meter verlengsnoer. Je moet zelf wel even aangeven welke zuignap(pen) je er bij wilt. De unit inclusief toebehoren is een prijs en de zuignap(pen) is een/zijn separate prij(s)(zen)

Klantervaringen

Pieter Roelof de Bruijn

Comment: De unit VTH150 3 jaar geleden aangeschaft dit hadden we al jaren eerder moeten doen! Voordeel van deze machine is vooral onderhoudsarm en gemakkelijk te gebruiken zowel aan de machine als het leggen van alle maten en soorten tegels. Ook via onze dealer wordt er altijd goed en duidelijk advies gegeven hierdoor zijn we altijd ontzettend tevreden over deze zuignap!

Rating:


Pieterroelof de Bruijn - Buiten Styling
Elbert Van Eck

Comment: Top zuignap tilt gewoon tegels 100x100x8 en neemt een hoop werk uit handen.Voor het eerst sinds 4 jaar onderdelen vervangen en waren goed betaalbaar dus gelijk een 2e VTH-150-BL aangeschaft!

Rating:


Elbert Van Eck -Veck Hoveniers

Probleemloos aan het werk zijn en blijven!

Het moet een heerlijk gevoel zijn! Weten dat je (tegel)werk comfortabel, makkelijk en kwalitatief gemaakt kan worden. Probleemloos voor mens en machine, met ook 's avonds nog voldoende energie voor hobby en gezin!

Dit is de vacuümunit die ik zoek!

Ik wil contact met Hamevac

Klik op de button en neem direct contact met ons op