Terugblik BAUMA 2022

EDITIE 2022 IS EEN SUCCES

Het blijft spannend... De BAUMA is de grootste bouwmachinebeurs ter wereld, wordt eens in de 3 jaar georganiseerd en vraagt behoorlijk wat budget.

Over voldoende bezoekers hoef je jezelf géén zorgen te maken, 495.000 dit jaar, maar of er voor ons de juiste bijzitten is wel van groot belang.

Onze deelname is gericht op het vinden van importeurs in nieuwe landen (landen waar we nog niet vertegenwoordigd zijn) Deze editie doet het goed. Vacuüm is inmiddels een geaccepteerd hulpmiddel en de naam Hamevac is ook niet meer onbekend. We zijn dan ook trots te mogen zeggen dat de Hamevac producten binnen afzienbare tijd weer in een fors aantal extra landen verkrijgbaar zullen zijn.

Ook de mensen die niet in de gelegenheid zijn de BAUMA te bezoeken houden we op de hoogte met vrijwel iedere dag een korte LIVE uitzending. We laten onze stand zien en de belangrijkste noviteiten:

DAG 1 LIVE
Voorstelling Stand
DAG 2 LIVE
Introductie GREENVAC
DAG 4 LIVE
Nieuwe SnelwisselDAG 5 LIVE
Update VHU-1000
DAG 6 LIVE
Demo VHU-3000-AR
DAG 7 LIVE
Iedereen Bedankt


GREENVAC

Het grootste nieuws deze editie is onze complete lijn emissievrije vacuümunits die we onder de naam GREENVAC op de markt gaan brengen. Het Klimaatakkoord treft ons allen en heeft effect op de bouwplaats. De elektrificatie is dan ook in volle gang en Hamevac BV speelt hierop in. De nieuwe GREENVAC-lijn bestaat uit: De VTH-150-BL, VTH-250-A, VTH-500-A, VHU-1000-AR en VHU-3000-AR. Met maximum hefvermogens tussen de 200kg en 3000kg is er voor vrijwel alle toepassingen nu ook een emissievrije vacuümunit. De VTH-150-BL is op 230V, de rest van de vacuümunits wordt aangedreven door één of meerdere accu’s. Speciaal voor de BAUMA waren de nieuwe GREENVAC-units in het wit gehuld. Dit heeft gewerkt, want er was veel belangstelling voor de nieuwe lijn. Trouwe fans van het Hamevac oranje: niet getreurd, deze witte uitvoering was een éénmalige actie voor de BAUMA. Ook de nieuwe GREENVAC-lijn is straks weer keurig oranje!

AFTERMOVIE

De hele BAUMA beleving van Hamevac in een notendop? Bekijk de video hieronder en beleef BAUMA 2022 nog een keer. We zien je graag weer bij de editie van 2025.
Over de schrijver
Geboren in 1966, en opgegroeid in een ondernemersgezin, is het ondernemen met de paplepel ingegoten. Als Bouwmachine fabrikant, en (internationaal) verkoper van deze, eigen, machines heb ik alle facetten van het ondernemerschap mezelf eigen gemaakt. Voor Hamevac BV verzorg ik de Marketing & Sales, waarbij het optimaliseren van het (Inter)nationale dealernetwerk één van de belangrijkste taken is..
Reactie plaatsen