Whispering Giant Sponsored by Hamevac

Whispering Giant en Hamevac hoe zit dat?

Onze klanten, of zo je wil, doelgroep is over het algemeen geïnteresseerd in gemotoriseerde sporten, en vooral Tractorpulling heeft hun aandacht.

Vorig jaar september hield onze dealer den Hartog Bouwmaterieel een relatiedag voor zijn klanten. den Hartog was al enige tijd sponsor, en ook Hamevac kwam hier in aanraking met de Argos Oil Whispering Giant.

Noord Holland

Whispering Giant met Hamevac sponsoringVMS uit Medemblik is de initiator. Deze dealer uit Noord-Holland kent de jongens van de Whispering Giant goed en is ook al een tijd sponsor. Hij heeft het virus overgebracht aan den Hartog Bouwmaterieel, de heren doen veel zaken. Via deze dealers zijn wij ook besmet met dit, voor ons, nieuwe virus. Whispering Giant, (Noord Holland) VMS, (Noord Holland) en Hamevac, (Noord Holland) het kan ook niet mis!

Interview Bas Liefting Whispering Giant

Niet iedereen zal op de hoogte zijn van dit team en Tractor Pulling in zijn algemeenheid. In een leuk interview praat Bas Liefting jullie bij:


Te Laat!

Argos Oil Whispering Giant 40 jaarWe zijn nieuw met deze sponsoring, en zelf (STOM) te laat met het brengen van dit nieuws. De eerste wedstrijd was al op 13 mei van dit jaar, en de heren van ons team hebben sindsdien al een 9e plaats, 2 4e plaatsen, een 2e plaats, en maar liefst 4 1e plaatsen. Een TOP Team!

40 jaar Tractor Pulling

De oudste van het stel, Siem, is al begonnen in 1977. 40 jaar geleden met recht een jubileum. Deze goede klasseringen zijn niet toevallig, een goed team met een berg ervaring staat hier aan de basis.

1e in Zweden

Je bent in Zweden, wordt eerste, hoe dit dan te communiceren naar Nederland. Omdat het zo mooi is, op de Zweedse televisie met bijbehorend commentaar. Genieten!

Ik wil alles weten

Wil je alles weten over de Argos Oil Whispering Giant? Geen enkel probleem! Je kunt ze vinden op Facebook, YouTube, en uiteraard de eigen Website.

Facebook

We zijn dan wel te laat begonnen, maar ook wij zullen vanaf nu fanatiek al het nieuws van ons Top Team delen op onze Facebookpagina. Met zijn allen volgen we Traktor Pulling!

LEUK BERICHT? Laat je reactie achter… Bedankt!

Hamevac B.V. is sinds 1978 toonaangevend op de markt van vacuüm hijsunits.Als uitvinder van de eerste Bestratingsmachine op vacuümtechniek, tot op de dag van vandaag waar gewerkt wordt met moderne, zelfs robot aangedreven, units, hebben wij een belangrijke positie ingenomen in deze markt.U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende hefvermogens. Standaard hebben wij de keuze uit vacuüm hijsunits met een veilig hefvermogen tussen de 0 en 10.000 kg.
Reactie plaatsen