DOWNLOAD JE GRATIS EBOOK

Wat iedereen zou moeten weten over werken met vacuüm. Vacuüm heeft geen geheimen meer!

Page content

article content

Zuignappen voor Stelconplaten en een ochtendwandeling


Zuignappen voor Stelconplaten begint deze keer met een ochtendwandeling. Sinds 2008 ben ik zeer nauw betrokken bij Hamevac vacuümtechniek. Zoals jullie weten is Hamevac in Beverwijk gevestigd, en ben ik daar ook regelmatig te vinden, maar in principe werk ik vanuit huis. (Gorinchem) “Wat heeft dit nu met zuignappen voor Stelconplaten te maken” hoor ik u denken. 2e helft 40 en (te) weinig beweging gaat niet goed samen. Dit betekent dat ik me heb aangewend (als werk en afspraken het toelaten) een stevige ochtendwandeling te maken.

Tussen 06:30u en 07:00u vertrek ik voor een rondje van + 30 minuten flink doorstappen. Op deze tijd is het lekker fris, en ben ik op tijd terug voor m’n werk. Tijdens, een in dit geval, maandagmorgenwandeling herken ik ter hoogte van ons winkelcentrum een van onze zuignappen, om precies te zijn een van onze zuignappen voor Stelconplaten.

Ik herken ook onze afstandsbediende unit, en als ik dichterbij kom is het een unit van P. de Visser uit Werkendam, geleverd door onze dealer den Hartog uit Montfoort. Of ik nu vroeg ga wandelen of niet, de GWW sector is al weer aan de gang. Op tijd en hard werken, maar altijd gastvrij, tijd voor een praatje, en behulpzaam bij het maken van het filmpje. Kortom een leuke sector om in te werken.

 

 

Comment Section

4 reacties op “Zuignappen voor Stelconplaten en een ochtendwandeling


Door Bert van Ham op 29 januari 2015

Bestaat er ook een zuignap voor laagvacuum ?.


Door Hamevac vacuümtechniek op 29 januari 2015

Jazeker Bert. Ook met laagvacuüm kun je stelconplaten leggen. Het enige onderscheid is dat zuignappen voor laagvacuüm een grotere afmeting moeten hebben, om hetzelfde gewicht te kunnen tillen


Door Arie Kandt op 16 januari 2017

Geachte

Gaarne een offerte voor een zuignap instalatie voor het leggen van stelconplaten , montage aan kraan en /of shovel


Door Hamevac vacuümtechniek BV op 16 januari 2017

Hallo Arie,

Bedankt voor je reactie. Je krijgt een mailtje met een aanbieding.

Met vriendelijke groet,
Hamevac vacuümtechniek

Plaats een reactie


*