Tegeldrager VTH-150-BL


Tegeldrager is een ideaal hulpmiddel voor het verleggen van (groot formaat) tegels

Tegeldragers zijn een belangrijk onderdeel van ons programma. Een van onze bekendste tegeldragers de VTH-135-BL is opgewaardeerd tot VTH-150-BL. Wat dit betekent voor deze tegeldrager, en nog meer nieuws wordt verteld op de video.

Hamevac B.V. is sinds 1978 toonaangevend op de markt van vacuüm hijsunits.Als uitvinder van de eerste Bestratingsmachine op vacuümtechniek, tot op de dag van vandaag waar gewerkt wordt met moderne, zelfs robot aangedreven, units, hebben wij een belangrijke positie ingenomen in deze markt.U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende hefvermogens. Standaard hebben wij de keuze uit vacuüm hijsunits met een veilig hefvermogen tussen de 0 en 10.000 kg.
BEMANY BVBA
Door

BEMANY BVBA

op 01 Jul 2018

Geachte, Graag hadden wij de prijs gekend van dit product : VTH-150-BL. Wanneer is het leverbaar (België) ? En wat zijn de transport korten hiervoor ? Graag uw reactie. mvg, Benny (0032 475 971076)

Hamevac vacuümtechniek BV
Door

Hamevac vacuümtechniek BV

op 02 Jul 2018

Hallo Benny,We hebben uw adres doorgegeven aan onze importeur voor de Belux Alle Bouw Machines. Zij gaan contact met u opnemen. Bedankt voor uw interesse in onze producten.

Reactie plaatsen