Herstraten zoals jij het wilt!


Herstraten zoals jij het wilt, klinkt misschien een beetje vreemd, maar ik bedoel precies wat ik zeg. De leden van de IGMS groep zijn voor 80% bestratingsbedrijven, die dus hetzelfde werk doen als jij. Machinaal herstraten is al een behoorlijke tijd onderwerp van discussie, en diverse oplossingen zijn voorhanden. Maar stel er is een machine ontwikkeld door je collega’s, je vakbroeders, mensen die dag in dag uit hetzelfde werk doen als jij, en dit al met de 2e en/of 3e generatie, zou dit dan niet de machine zijn die je moet hebben?

IGMS

IGMS staat voor Innovatief Gezond Machinaal Straten, waarbij de naam heel duidelijk de lading dekt. Er is wel een belangrijk verschil met collega machinebouwers. Uiteraard zijn er producten in de markt die machinaal herstraten mogelijk maken. Deze machines worden veelal geproduceerd door, of in opdracht van, gerenommeerde machinebouwers of handelaren uit de GWW sector. Deze mensen krijgen vraag uit de markt en proberen deze door de bril van een handelaar of machinebouwer te beantwoorden. Niets mis mee, en dit brengt ook bruikbare producten.

De IGMS is de markt. Deze groep bestaat uit zeer ervaren bestratingsbedrijven waar op dit moment de 2e of zelfs de 3e generatie de bedrijven leidt. Deze mensen zijn opgegroeid in het bestratingsvak, en hebben alle ontwikkelingen van de afgelopen decennia meegemaakt. De bedrijven hebben uiteenlopende opdrachtgevers met diverse uitdagingen, zijn beoefenaars van het vak, en voelen zich maatschappelijk verantwoordelijk met het oog op de toekomst.

Gezondere arbeidsomstandigheden, machinaal waar het kan, innovatief en modern, het moet leuk zijn om in de bestratingsbranche te werken!

Dit is een hele andere insteek bij het ontwikkelen van onze machines. De praktijk ontwikkelt en maakt voor de praktijk. Op dit moment hebben we een Stenenlegger en een Multistrater. Innovatieve hoogwaardige machines, maar hier blijft het niet bij, de IGMS ontwikkeld voortdurend. Niet alleen de machines vinden we belangrijk, maar ook de processen er om heen.

Wij stellen dan ook: Onze kennis…..Uw resultaat.

Hamevac en IGMS

Een uitgebreid bericht over de IGMS op de Hamevac site, hoe zit dat? Een bestratingsbedrijf is geen machinebouwer, en hier komt Hamevac om de hoek. De IGMS bepaalt, en geeft richting, maar heeft Hamevac, als uitvinder van de eerste Bestratingsmachine gebruikmakend van vacuüm, in de arm genomen voor de fysieke realisatie van hun plannen.Herstraten | IGMS Stenenlegger

vanaf € 250,00

Langzaam worden de economische geluiden weer wat positiever, maar investeren komt nog niet iedereen uit. Toch kun je een werk hebben waar je machinaal moet gaan herstraten. Ook dan geeft de IGMS thuis. De machines zijn al te huur vanaf €.250,00 per dag. Voor de nieuwe gebruikers, wordt de eerste dag zelfs begeleid door geschoolde mensen van de IGMS.

Wil je wel investeren, de IGMS heeft zowel nieuw als gebruikt.

Vragen over machinaal herstraten die knellen, Arie bellen

Praktijkvragen over het werken met machines van de IGMS, en vragen over huur en/of koop, bel Arie de Groot>>. Arie weet exact welke machines waar en wanneer beschikbaar zijn, en kan u informeren omtrent prijzen van nieuw, gebruikt, en of huur.

Hamevac B.V. is sinds 1978 toonaangevend op de markt van vacuüm hijsunits.Als uitvinder van de eerste Bestratingsmachine op vacuümtechniek, tot op de dag van vandaag waar gewerkt wordt met moderne, zelfs robot aangedreven, units, hebben wij een belangrijke positie ingenomen in deze markt.U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende hefvermogens. Standaard hebben wij de keuze uit vacuüm hijsunits met een veilig hefvermogen tussen de 0 en 10.000 kg.
Reactie plaatsen