VTH, De BAAS van België, en Haring eten!

Half November 2013 hebben wij Alle Bouw Machines NV een oorkonde overhandigd voor de afname van 150 stuks uit de VTH-Serie.  April is nog maar net begonnen, het weer is omgeslagen, en de kans op winter (die er niet geweest is) is voorbij!

Met dit ‘open’ weer komen de mensen in actie, en de voorraden bij onze partners worden aangevuld. Alle Bouw Machines NV, noemen wij met recht vanaf nu ‘De BAAS van België’, want hij gaat regelrecht op zijn volgende oorkonde af. 33 vacuümunits, zijn en worden afgeleverd de aankomende dagen. Dit gaat niet geheel zonder slag of stoot. Bij dit soort orders wordt er van ons iets extra’s verwacht! 

In België zijn ze dol op Haring uit Nederland, door de Belgen ‘Maatjes’ genoemd. Deze ‘Maatjes’ zijn een standaard onderwerp aan de onderhandelingstafel. Wij hoeven onze ‘BAAS van België’ niet meer te overtuigen van onze producten, maar bij dit soort orders, wordt er wel Haring gegeten!

Tegeltiller | VTH | Levering Alle Bouw Machines NV 

2x een VHU-3000-BER, 1x een VHU-1000-B, 16x een VTH-250-A, en 14x een VTH-135-BL. 33 vacuümunits in Totaal.

Bij deze orders doen we graag iets extra’s, met liefde en plezier eten we samen Haring, (we lusten hem zelf ook) en met overtuiging verdiend Alle Bouw Machines NV de titel ‘BAAS van België’.

Vacuüm Tegeltiller | VTH-135-BL | Levering Alle Bouw Machines NV

ABM is importeur voor België en Luxemburg, maar laten we eerlijk zijn, ‘Baas van België’ bekt lekkerder als ‘Baas van België en Luxemburg’.

Alle Bouw Machines NV, we gaan er van uit dat we dit jaar nog veel Haring eten!

Hamevac B.V. is sinds 1978 toonaangevend op de markt van vacuüm hijsunits.Als uitvinder van de eerste Bestratingsmachine op vacuümtechniek, tot op de dag van vandaag waar gewerkt wordt met moderne, zelfs robot aangedreven, units, hebben wij een belangrijke positie ingenomen in deze markt.U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende hefvermogens. Standaard hebben wij de keuze uit vacuüm hijsunits met een veilig hefvermogen tussen de 0 en 10.000 kg.
Reactie plaatsen