150x VTH-Serie voor Alle Bouw Machines NV

De veel gebruikte Vacuüm Tegeltillers van Hamevac vinden ook hun weg in België en Luxemburg.Sommige dagen hebben iets bijzonders. Vandaag hoort hier zeker bij!

Onze importeur voor België en Luxemburg, Alle Bouw Machines NV is er in geslaagd om sinds het begin van onze samenwerking al 150 units uit de VTH-Serie te verkopen.

Chris Bergmans (eigenaar Alle Bouw Machines) en Veerle Vertongen (general manager) krijgen uit handen van Michiel van Nifterik (eigenaar Hamevac) een Oorkonde voor de verkoop van 150 stuks Hamevac Tegeltillers uit de VTH-Serie. Nummer 150 is in een specifieke uitvoering voor dit Jubileum.

Oorkonde en Jubileum uitvoering VTH  Oorkonde ABM

Overhandiging Oorkonde ABM 150x VTH  Overhandiging Oorkonde 150 units ABM

Hamevac B.V. is sinds 1978 toonaangevend op de markt van vacuüm hijsunits.Als uitvinder van de eerste Bestratingsmachine op vacuümtechniek, tot op de dag van vandaag waar gewerkt wordt met moderne, zelfs robot aangedreven, units, hebben wij een belangrijke positie ingenomen in deze markt.U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende hefvermogens. Standaard hebben wij de keuze uit vacuüm hijsunits met een veilig hefvermogen tussen de 0 en 10.000 kg.
Reactie plaatsen