50x VTH-150-BL voor Boels Rental

Boels koopt Hamevac

Al sinds 2008 hebben we contact met Boels Rental, maar verder als contact kwam het niet. We weten, het spreekwoord zegt: “De aanhouder wint”, en in dit geval gaat dit spreekwoord ook op. Met aanhouden alleen kom je er natuurlijk niet, je product moet ook waarmaken wat je zegt. Hoe, vooral onze Belgische klanten, en een product manager samenwerken:

We blijven complimenten geven aan onze importeur voor België en Luxemburg Alle Bouw Machines, want door hun prestatie van de afgelopen jaren is het oranje (in dit geval van Hamevac) in België en Luxemburg.

Klant als Ambassadeur

Bastiaan de Koning | Boels Rental | Michiel van Nifterik en 50x VTH-150-BL | Hamevac vacuümtechniek

Bastiaan de Koning (Boels Rental) en Michiel van Nifterik (Hamevac)

Verschillende vestigingen van Boels Rental worden bezocht, met specifiek de vraag naar onze vacuümunit/tegeltiller de VTH-150-BL. De vraag komt zo vaak voor dat Boels Rental zijn product manager op pad stuurt. 2e helft 2014 wordt onze VTH-150-BL uitgebreid getest door Bastiaan de Koning. (product manager Boels Rental) Belangrijk onderdeel is het kunnen verleggen van poreuse producten. Onze Hamevac units kunnen wel oranje van kleur zijn, (dezelfde RAL kleur als Boels Rental) maar we moeten gewoon “head to head” met de Speedy van Probst.

We gaan er een beetje van uit, dat niet alleen de kleur van doorslaggevende betekenis is geweest, maar dat we dit 1 op 1 duel ook op kwaliteit, standaard uitrusting, en multifunctionaliteit gewonnen hebben.

Resultaat, we zijn trots, trots op onze VTH-150-BL, trots op onze Belgische connectie, en zijn tevreden klanten. (onze ambassadeurs)

50x VTH-150-BL | Hamevac | kwis Boels Rental

Laten we een kwisje doen…..

Op kantoor zeggen we tegen elkaar, we moeten dit wel even delen op Social Media. Omdat we de 50 stuks in 2x 25 stuks gaan leveren, en Bastiaan de Koning (product manager Boels Rental) er pas de 2e keer bij kan zijn (foto moment) vatten we het idee op een kwisje te organiseren.

Over viraal gesproken. De naam Boels Rental zal er ook wel mee te maken hebben, maar we hebben dik 24.000 mensen bereikt, ook leuk. Nu moeten we wel een beetje serieus omgaan met deze kwis!

Maak je geen zorgen, gelukkig hebben niet alle bereikte personen ook gereageerd, anders hadden we een echte uitdaging gehad. Enkele tientallen hebben gereageerd, en een man (vrouw) of 10 had ook het goede antwoord. Pfffft, dit is te overzien.

We hebben wel genoten van dit “grapje” dus onderstaand de bijbehorende video’s voor diegenen van jullie die het nog niet gezien hebben:

Het GOEDE ANTWOORD is Boels Rental!!Morgen gaan we de 2e 25 van 50 stuks VTH-150-BL leveren, en morgen wordt DE WINNAAR van onze beloofde attentie bekend gemaakt. Kijk naar de video met de kanshebbende NAMEN!

Posted by Hamevac BV on dinsdag 28 april 2015

(https://www.facebook.com/peter.dekoning.169?fref=ufi) Peter de Koning is de winnaar van een Huurcheque van Boels Rental! Peter is een van de mensen met het goede antwoord, en werd uit de hoed gevist door naamgenoot Bastiaan de Koning, Product Manager bij Boels. Nee mensen geen familie. Peter gefeliciteerd we nemen via een PB contact op voor de uitreiking van de cheque

Posted by Hamevac BV on woensdag 29 april 2015

Belofte maakt schuld, dus we zijn keurig met onze Huurcheque van Boels Rental op bezoek geweest bij Peter de Koning van gelijknamig Bestratingsbedrijf P.H. de Koning. We wensen Peter uiteraard veel plezier met de door hem gewonnen Huurcheque van Boels Rental.
Hamevac vacuümtechniek Huurcheque Boels PH de Koning Bestratingen

Huurcheque Boels PH de Koning Bestratingen Hamevac vacuümtechniek

Wil je werken met een VTH-150-BL, liever niet kopen maar huren, ga naar Boels Rental, ze hebben er een paar voor je!

Hamevac B.V. is sinds 1978 toonaangevend op de markt van vacuüm hijsunits.Als uitvinder van de eerste Bestratingsmachine op vacuümtechniek, tot op de dag van vandaag waar gewerkt wordt met moderne, zelfs robot aangedreven, units, hebben wij een belangrijke positie ingenomen in deze markt.U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende hefvermogens. Standaard hebben wij de keuze uit vacuüm hijsunits met een veilig hefvermogen tussen de 0 en 10.000 kg.
Reactie plaatsen