Fusie tussen MBI tuin en Hamevac?

[tweetquote]Gaan MBI tuin en Hamevac fuseren?[/tweetquote]

Je hoort het regelmatig, toonaangevende bedrijven die gaan fuseren. Is dit hier ook het geval? Even alle gekheid op een stokje, van een fusie is geen sprake, wel van een intensieve samenwerking. MBI een toonaangevende betonfabrikant (al 70 jaar) met haar takken Infra en Tuin besteed veel aandacht aan toegevoegde waarde voor haar klanten. MBI Tuin gaat verder als uitsluitend leveren, en heeft oog voor alle zaken die bij hun producten komen kijken, denk hierbij onder andere ook aan de verwerking van de producten.

Om dit voor de klanten van MBI Tuin zo transparant mogelijk te maken gaan ze de samenwerking aan met een aantal toonaangevende partners, en sinds 2015 is Hamevac hier een van. Hamevac is met haar VTH-Serie een ideale partner voor de verwerking van de vele mooie betonproducten van MBI Tuin. Met onze specifieke vacuüm tegeltillers kan met de hand en/of machine probleemloos worden verlegd, en belangrijk zonder beschadigingen.

MBI Tuin Workshop Hamevac

Uitleg over de Hamevac Tegeltillers tijdens de goed bezochte Workshopdagen van MBI Tuin

De meerwaarde voor u als Bouwmaterialenhandel zit hem in het feit dat u de beschikking heeft over toonaangevende producten om de mooie materialen van MBI Tuin te kunnen verleggen. U kunt dit gewoon regelen met de contactpersoon van MBI Tuin die regelmatig kontakt met u heeft, en voor u dus geen onbekende is. Dit gecombineerd met het uitstekende logistieke systeem van MBI Tuin maakt dat levering, levering onderdelen, en/of reparatie snel en adequaat geregeld wordt.

Ook voor Hamevac ligt hier de meerwaarde. Uiteraard zijn wij bekend bij de Straatmaker, Hovenier, en Bouwmachinehandelaar, maar veel minder bij de Bouwmaterialenhandel. Hier is MBI Tuin kind aan huis.Wij zorgen voor een adequate bevoorrading van MBI Tuin, en u doet, zoals u gewend bent, zaken met MBI Tuin, en kunt uw klanten ook voorzien van gereedschap om de betonproducten te verleggen.

U kunt rechtstreeks contact opnemen met MBI Tuin voor alle informatie over onze producten.

Hamevac B.V. is sinds 1978 toonaangevend op de markt van vacuüm hijsunits.Als uitvinder van de eerste Bestratingsmachine op vacuümtechniek, tot op de dag van vandaag waar gewerkt wordt met moderne, zelfs robot aangedreven, units, hebben wij een belangrijke positie ingenomen in deze markt.U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende hefvermogens. Standaard hebben wij de keuze uit vacuüm hijsunits met een veilig hefvermogen tussen de 0 en 10.000 kg.
Reactie plaatsen