Nick van Hoef Wint de Unieke VTH-150-BL in Hamevac's Jubileum Winactie

Nick van Hoef Wint de Unieke VTH-150-BL in Hamevac's Jubileum Winactie

Een Speciale Gebeurtenis bij Hamevac

In het kader van ons 45-jarig jubileum heeft Nick van Hoef van Van Hoef Tuinprojecten de VTH-150-BL nummer 6000 gewonnen. Deze winactie, ter ere van ons jubileum, markeert een belangrijk moment voor zowel Hamevac als de winnaar.

De Actie die Iedereen in Spanning Hield

Ter ere van ons jubileum en de productie van de 6000ste VTH-150-BL, organiseerden we een ongekende winactie. Klanten die tussen 1 januari en 30 oktober 2023 Hamevac-producten kochten, maakten kans op deze fantastische prijs. De trekking vond plaats op 31 oktober, en Nick van Hoef kwam als de gelukkige winnaar uit de bus.

Over de Prijs

De VTH-150-BL nummer 6000 is een veelzijdige unit, inclusief een snelwisselsysteem en twee zuignappen, met een totale waarde van €2.506,50. Het is een nuttige toevoeging voor professionals in de hoveniers- en infrasector.

De Overhandiging

De overhandiging van de VTH-150-BL aan Nick was een memorabel moment. Tijdens deze gelegenheid werd ook een interview afgenomen met Nick, waarin hij sprak over zijn ervaringen en hoe deze prijs zijn werk bij Van Hoef Tuinprojecten zal beïnvloeden.

Tot slot

De winactie van Hamevac en de overhandiging van de VTH-150-BL aan Nick van Hoef benadrukt de verbinding tussen Hamevac en de professionals in onze sector. Het is een moment om te vieren en we kijken uit naar het volgen van Nick's projecten met zijn nieuwe VTH-150-BL.

Over de schrijver
Geboren in 1966, en opgegroeid in een ondernemersgezin, is het ondernemen met de paplepel ingegoten. Als Bouwmachine fabrikant, en (internationaal) verkoper van deze, eigen, machines heb ik alle facetten van het ondernemerschap mezelf eigen gemaakt. Voor Hamevac BV verzorg ik de Marketing & Sales, waarbij het optimaliseren van het (Inter)nationale dealernetwerk één van de belangrijkste taken is..
Reactie plaatsen