Evenementen en Beurzen
Hamevac Vacuümtechniek
Evenementen en Beurzen
05/15/2016
2 min
15

BOELS is BACK

05/15/2016
2 min
15

Boels investeert opnieuw in VTH-150-BL

Niet zonder trots, kunnen we vertellen dat Boels ook dit jaar weer investeert in onze VTH-150-BL. Vorig jaar heeft Boels onze VTH-150-BL aan haar verhuurvloot toegevoegd. Een leuke quiz leerde dat ze in 2015 met 50 stuks zijn begonnen. Wat gaat Boels in 2016 doen..?

Prijsvraag… Hoofdprijs: VTH-150-BL

Boels is bij ons gekomen op voorspraak van jou, onze klant. We gaan je belonen! Een prijsvraag met als hoofdprijs een VTH-150-BL. (waarde €.1700,-) Uniek in de geschiedenis van Hamevac. Bekijk de video, doe mee aan de prijsvraag, en win de VTH-150-BL.

3 Prijswinnaars

Boels is Back Prijsvraag Quote CruijffNaast de geweldige hoofdprijs, krijgen de nummers 2 en 3 ook een prijs, het loont dus zeker de moeite om mee te doen. De hoofdprijs is echt bijzonder. Je krijgt de meest verkochte vacuüm tegeltiller van Nederland, compleet werkbaar met een echte waarde van €.1700,-. De unit met stuurhandgrepen en hijsoog, een verlengkabel van 10 meter, en een zuignap 30 x 60cm., veilig hefvermogen 150 kg. Hoe kun je winnen, om te beginnen meedoen!

Delen = Winnen

Natuurlijk zijn we trots dat Boels dit vertrouwen naar ons uitstraalt, en dat willen we graag aan iedereen vertellen. Jij gaat het mee vertellen… Delen levert namelijk heel veel punten op, en degene met de meeste punten wint.

Fanatiek zijn wint van kennis

Boels is Back | VTH-150-BL | Hamevac Tegeltiller op 220vDe prijsvraag is niet moeilijk. Natuurlijk vragen we hoeveel vacuüm tegeltillers Boels dit jaar aan hun verhuurvloot gaat toevoegen, maar deze vraag goed of fout beantwoorden is niet van belang bij het punten scoren. Als er sprake is van gelijk aantal punten gaan we pas kijken wie dit antwoord goed heeft. Degene die bereid is fanatiek met de prijsvraag aan de gang te gaan, scoort de meeste punten, en maakt de meeste kans om de hoofdprijs te winnen.

Geen Loting, er komt een winnaar

Er is geen sprake van loting, degene met de meeste punten wint, en krijgt de vacuüm tegeltiller in de Boels uitvoering, compleet werkend met zuignap van 30 x 60 cm. Je inspanning wordt dus echt beloond, geen loterij.

Duidelijke uitleg

Bij de prijsvraag staat een video met uitgebreide uitleg, sterker nog we lopen hem stap voor stap door, dus je weet exact wat je moet doen, en hoe je de meeste punten kunt scoren, dus echt inzet en fanatisme wordt beloond, ben je hier goed in, is de kans groot dat je wint.

Handleiding Prijsvraag Boels is Back

Update!!

Nu de prijsvraag een aantal dagen onderweg is, merken wij dat de meeste deelnemers alleen vraag 1 beantwoorden, en hun gegevens achterlaten. Dit is goed voor “slechts” 6 punten. Onze huidige topscoorder heeft 80 punten (check Live leaderboard), een groot verschil. Wellicht kijkt niet iedereen naar de video met uitleg, of is de video niet duidelijk genoeg. We hebben een overzichtelijke handleiding gemaakt (PDF), zodat meer mensen de kans hebben hoger op de ranglijst te komen. Klik op de foto voor de handleiding.

UITSLAG VANAVOND 30 JUNI 2016 19:30 uur LIVE

De Prijswinnaars worden vanavond LIVE (online) bekend gemaakt. Heb je deelgenomen, en wil je erbij zijn….

Reserveer je plaats hier:

Ja ik ben erbij, bij de LIVE uitzending >>>

VEEL SUCCES!!

Reacties
Categorieën