BOELS is BACK

Boels investeert opnieuw in VTH-150-BL

Niet zonder trots, kunnen we vertellen dat Boels ook dit jaar weer investeert in onze VTH-150-BL. Vorig jaar heeft Boels onze VTH-150-BL aan haar verhuurvloot toegevoegd. Een leuke quiz leerde dat ze in 2015 met 50 stuks zijn begonnen. Wat gaat Boels in 2016 doen..?

Prijsvraag… Hoofdprijs: VTH-150-BL

Boels is bij ons gekomen op voorspraak van jou, onze klant. We gaan je belonen! Een prijsvraag met als hoofdprijs een VTH-150-BL. (waarde €.1700,-) Uniek in de geschiedenis van Hamevac. Bekijk de video, doe mee aan de prijsvraag, en win de VTH-150-BL.

3 Prijswinnaars

Boels is Back Prijsvraag Quote CruijffNaast de geweldige hoofdprijs, krijgen de nummers 2 en 3 ook een prijs, het loont dus zeker de moeite om mee te doen. De hoofdprijs is echt bijzonder. Je krijgt de meest verkochte vacuüm tegeltiller van Nederland, compleet werkbaar met een echte waarde van €.1700,-. De unit met stuurhandgrepen en hijsoog, een verlengkabel van 10 meter, en een zuignap 30 x 60cm., veilig hefvermogen 150 kg. Hoe kun je winnen, om te beginnen meedoen!

Delen = Winnen

Natuurlijk zijn we trots dat Boels dit vertrouwen naar ons uitstraalt, en dat willen we graag aan iedereen vertellen. Jij gaat het mee vertellen… Delen levert namelijk heel veel punten op, en degene met de meeste punten wint.

Fanatiek zijn wint van kennis

Boels is Back | VTH-150-BL | Hamevac Tegeltiller op 220vDe prijsvraag is niet moeilijk. Natuurlijk vragen we hoeveel vacuüm tegeltillers Boels dit jaar aan hun verhuurvloot gaat toevoegen, maar deze vraag goed of fout beantwoorden is niet van belang bij het punten scoren. Als er sprake is van gelijk aantal punten gaan we pas kijken wie dit antwoord goed heeft. Degene die bereid is fanatiek met de prijsvraag aan de gang te gaan, scoort de meeste punten, en maakt de meeste kans om de hoofdprijs te winnen.

Geen Loting, er komt een winnaar

Er is geen sprake van loting, degene met de meeste punten wint, en krijgt de vacuüm tegeltiller in de Boels uitvoering, compleet werkend met zuignap van 30 x 60 cm. Je inspanning wordt dus echt beloond, geen loterij.

Duidelijke uitleg

Bij de prijsvraag staat een video met uitgebreide uitleg, sterker nog we lopen hem stap voor stap door, dus je weet exact wat je moet doen, en hoe je de meeste punten kunt scoren, dus echt inzet en fanatisme wordt beloond, ben je hier goed in, is de kans groot dat je wint.

Handleiding Prijsvraag Boels is Back

Update!!

Nu de prijsvraag een aantal dagen onderweg is, merken wij dat de meeste deelnemers alleen vraag 1 beantwoorden, en hun gegevens achterlaten. Dit is goed voor “slechts” 6 punten. Onze huidige topscoorder heeft 80 punten (check Live leaderboard), een groot verschil. Wellicht kijkt niet iedereen naar de video met uitleg, of is de video niet duidelijk genoeg. We hebben een overzichtelijke handleiding gemaakt (PDF), zodat meer mensen de kans hebben hoger op de ranglijst te komen. Klik op de foto voor de handleiding.

UITSLAG VANAVOND 30 JUNI 2016 19:30 uur LIVE

De Prijswinnaars worden vanavond LIVE (online) bekend gemaakt. Heb je deelgenomen, en wil je erbij zijn….

Reserveer je plaats hier:

Ja ik ben erbij, bij de LIVE uitzending >>>

VEEL SUCCES!!

Hamevac B.V. is sinds 1978 toonaangevend op de markt van vacuüm hijsunits.Als uitvinder van de eerste Bestratingsmachine op vacuümtechniek, tot op de dag van vandaag waar gewerkt wordt met moderne, zelfs robot aangedreven, units, hebben wij een belangrijke positie ingenomen in deze markt.U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende hefvermogens. Standaard hebben wij de keuze uit vacuüm hijsunits met een veilig hefvermogen tussen de 0 en 10.000 kg.
Van der heide
Door

Van der heide

op 18 May 2016

Handige zuignap kan ik goed gebruiken in het tegelwerk

Hamevac vacuümtechniek BV
Door

Hamevac vacuümtechniek BV

op 18 May 2016

Zo kom je aan punten... TOP, bedankt voor je reactie

Arjan
Door

Arjan

op 20 May 2016

Wat voor oppervlaktes kan deze tegeltiller allemaal tillen?

Hamevac vacuümtechniek BV
Door

Hamevac vacuümtechniek BV

op 20 May 2016

Hallo Arjan,Bedankt voor je reactie. Ik neem aan dat je de structuur van de oppervlakte bedoeld. Het dichtingsrubber is ongeveer 1,5 cm dik. Dit is dan ook wat je aankunt, zowel wat betreft de grofheid, of dikteverschillen bijvoorbeeld ruggetjes op een tegel. Belangrijkste punt van deze tegeltiller is het feit dat hij ook geschikt is voor poreuze materialen.

Arjan
Door

Arjan

op 20 May 2016

Ja ik bedoel de structuur van de oppervlakte. Wij hebben te maken met veel verschillende soorten structuren en materiaalsoorten dus dit hoor ik graag.

Hamevac vacuümtechniek BV
Door

Hamevac vacuümtechniek BV

op 20 May 2016

In principe alle structuren, als het dikteverschil maar niet boven de 1,5 cm. komt

Tom Trommelen
Door

Tom Trommelen

op 25 May 2016

Top apparaat! Wij hebben deze al een aantal keren gehuurd!! En hij is beter als onze eigen probst speedy

Hamevac vacuümtechniek BV
Door

Hamevac vacuümtechniek BV

op 25 May 2016

Hoi Tom, leuk om te horen... Bedankt voor het compliment!

Van huizen
Door

Van huizen

op 30 May 2016

Ziet er goud uit die tegel tiller Zou mooi uit komen , nog meer arbo technisch gericht tewerk kunnen gaan ook op de wat kleinere projecten

Hamevac vacuümtechniek BV
Door

Hamevac vacuümtechniek BV

op 15 Jun 2016

Bedankt voor je reactie, inderdaad ook geschikt voor de wat kleinere projecten.

Mariska Prakken
Door

Mariska Prakken

op 15 Jun 2016

Hoi! Ik moet eerlijk bekennen dat ik tot 15 minuten geleden nog nooit van deze vacuüm tegeltiller had gehoord. Ineens zag ik hem voorbij komem op facebook, omdat mijn vader de actie had gedeeld! Maar jeetje wat zou ik hem graag willen winnen. Niet voor mezelf, maar voor mijn vader die een startend ondernemer is. Hij heeft een klussenbedrijf en doet alles. Waaronder ook (her) bestrating. Dit zou zo handig voor hem (en het behoud van zijn rug) zijn. Hij heeft mijn tuin ook helemaal gedaan..en wij hebben achterhuis 60x60 tegels liggen. Loodzwaar, maar hij heeft het zonder morren gedaan. En hij had echt wel last van zijn rug hoor! Dit zou super zijn, zodat hij hier gewoon dagelijks gebruik van kan maken! Top actie!

Hamevac vacuümtechniek BV
Door

Hamevac vacuümtechniek BV

op 15 Jun 2016

Hoi Mariska, wat een enthousiasme... Bedankt leuk om te horen. Kijk regelmatig op ons LIVE Leaderboard om te kijken waar je staat. Als je zo doorgaat maak je zeker een kans. Succes!!

Judith
Door

Judith

op 23 Jun 2016

Alles voor de pinten!

Judith
Door

Judith

op 23 Jun 2016

Punten dus... haha

jan
Door

jan

op 29 May 2021

nice

Reactie plaatsen