DOWNLOAD JE GRATIS EBOOK

Wat iedereen zou moeten weten over werken met vacuüm. Vacuüm heeft geen geheimen meer!

Page content

article content

Tegeltiller samenwerking tussen Hamevac en Optimas

Tegeltiller heet Optimas in Duitsland

Wat in de automobielbranche inmiddels gemeengoed is geworden, komt in de bouwmachinebranche ook steeds meer voor. Fabrikanten werken samen om de productie te optimaliseren.

Geen onbekenden

Natuurlijk zijn Hamevac en Optimas geen onbekenden van elkaar. Beiden begeven zich in de GWW-sector, en beiden bestaan sinds 1978. Uiteraard kom je elkaar tegen in de markt. De succesvolle vacuüm tegeltillers van Hamevac, en de wens om in Duitsland aan de bak te komen is de aanleiding voor deze samenwerking.

Uitwisselen van kennis

Als 2 machinefabrikanten met de nodige ervaring besluiten te gaan samenwerken, komt dit uiteraard ten goede van het VTH-150-BL | Hamevac Tegeltiller op 220vproduct, immers 2 weten meer als 1. Nuance verschillen tussen de Nederlandse en Duitse markt worden direct uitgewerkt, wat de introductie op de Duitse markt veel eenvoudiger maakt.

Tegeltillers met eigen identiteit

De tegeltillers worden al een tijd door Optimas in Duitsland verkocht, maar tot op heden spraken wij alleen van “onze Duitse importeur” zonder verder uit te wijden over wie dit was. We hebben de tijd genomen om de samenwerking gestalte te geven, en zijn nu zover dit ook openbaar te maken. Uiteraard worden de Tegeltillers door ons verkocht als de Hamevac VTH-serie, bestaande uit de VTH-150-BL, VTH-250-A, en de VTH-500-A. De units volgens de normen in Duitsland worden verkocht onder de naam Optimas SV-serie, en bestaan uit de SV200E, SV250A, en de SV500A.

Stars and Stripes

Tegeltiller America SV200E 120VDe samenwerking brengt ook een eerste nieuwe tegeltiller voort, namelijk een op 120V speciaal voor de Amerikaanse markt. De importeur van Optimas in Amerika heeft er al een paar ontvangen om mee te testen, en ook in Amerika zijn ze enthousiast.

Winst voor onze klant

We zijn natuurlijk blij en enthousiast over de samenwerking, maar het is ook winst voor jou…. onze gewaardeerde klant. Door deze samenwerking gaan de aantallen omhoog, wordt de productie steeds efficiënter, en kunnen we kwaliteitsproducten voor een concurrerende prijs blijven leveren.

We schakelen met de Oosterburen

We gaan natuurlijk ook even een kijkje nemen bij Optimas. In hun Trainingscentrum hebben ze een leuke video gemaakt met de SV200E. We hebben het originele filmpje geleend, met een toefje Hamevac.

Het blijft niet bij Tegeltillers

Als het met de tegeltillers goed loopt komt de VHU-serie vanzelf, een van de opmerkingTegeltiller en meer Vakuum-Magnet-3000-HEen die we maakten bij aanvang van onze samenwerking. Een kern van waarheid zit hierin, want vrij recent hebben we voor Optimas een hydraulische unit met evenaar geproduceerd. Hou de samenwerking maar een beetje in de gaten, ongetwijfeld komen er nog vele functionele comfort verhogende producten op de markt.

Vond je het een leuk artikel….. Laat even een reactie achter… Bedankt!

 

Comment Section

0 reacties op “Tegeltiller samenwerking tussen Hamevac en Optimas

Plaats een reactie


*