€ 200,- of € 940,-.......?

€.200,- of €.940,- dat vraagt om uitleg.

December is een feestmaand, maar hierdoor ook een dure maand. En een leuk extraatje is dan meegenomen.

Een extraatje beloven, is altijd leuk, maar het zichtbaar maken leuker. Bij Hamevac klanten ligt dit extraatje tussen de €.200,- en €.940,-. Ook bij Hamevac is het feest, DECEMBERFEEST wel te verstaan.

De Hamevacshop is de hele maand in feeststemming, en bij aankoop van een vacuümunit ontvang je 10% korting, en gratis verzendkosten. Bij de voordeligste vacuümunit (incl. zuignap) betekent dit €.200,-, en bij de duurste vacuümunit (incl. zuignap) aangeboden op Hamevacshop.nl is dit €.940,-.

December gaat heel snel voorbij. (is al over de helft) In 2015 hebben we een nieuwe prijslijst, met een aantal prijswijzigingen, wat betekent dat bij een aantal producten het extraatje zelfs nog hoger ligt.

Het is doodzonde als je er na december achterkomt dat je een unit nodig hebt, en je dus “een paar honderd” hebt laten liggen.

Het is voordeel voor onze gewaardeerde klant, zorg dat je het niet mist.

Hamevac B.V. is sinds 1978 toonaangevend op de markt van vacuüm hijsunits.Als uitvinder van de eerste Bestratingsmachine op vacuümtechniek, tot op de dag van vandaag waar gewerkt wordt met moderne, zelfs robot aangedreven, units, hebben wij een belangrijke positie ingenomen in deze markt.U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende hefvermogens. Standaard hebben wij de keuze uit vacuüm hijsunits met een veilig hefvermogen tussen de 0 en 10.000 kg.
Reactie plaatsen