Feestdagen bij Hamevac

DECEMBERFEEST wordt Traditie

December is de maand om iets te doen voor je klanten. Dit kan een kerstpakket zijn, een mooi relatiegeschenk, of misschien een cadeaubon. Toch lopen de wensen over het algemeen redelijk ver uit elkaar, en een geschikt cadeau voor iedereen is niet eenvoudig.

Investeren in December

December is ook de maand waar gesproken wordt met de boekhouder. Tijdens dit gesprek wordt vaak aangeraden nog iets te investeren voor het einde van het jaar. Dit advies van de boekhouder, en het Decemberfeest van Hamevac zijn vrienden.

DECEMBERVOORDEEL

Op de Hamevacshop heerst de hele maand december een Feestsfeer. Vorig jaar zijn we hiermee begonnen, en we gaan hier een traditie van maken.

Nuttig Voordeel DECEMBERFEEST Hamevac Kerstboom met cadeau's

We verenigen het nuttige met het aangename. De geadviseerde investering voor een leuke decemberprijs. Al onze vacuümunits die in de laatste maand van het jaar gekocht, en of besteld worden, gaan voor 10% minder de deur uit. Ook worden de bestellingen franco thuis bezorgd, dus géén verzendkosten.

Heerlijk Kerstdiner

Even afhankelijk van de aan te kopen vacuümunit, praten we hier over een voordeel vanaf €.200,- tot een kleine €.1000,-. Een voordeel waarbij lekker eten met Kerst al gauw wordt terugverdiend.

Blijf prijswijzigingen voor

We zijn zelf fabrikant van onze producten, toch hebben ook wij vrijwel ieder jaar te maken met één of meerdere prijswijzigingen. De overgang naar het nieuwe jaar is voor de meeste leveranciers het moment om deze wijzigingen door te voeren. Ook deze Kerstman met Decembercadeau's van Hamevacveranderingen blijf je voor. Alles wat in december gekocht en/of besteld wordt, gaat voor de huidige prijs min de beloofde korting. Kunnen we zelf om wat voor reden dit jaar niet meer leveren, maar heb je dit jaar wel besteld, leveren wij voor de afgesproken decemberprijs, ook al is de daadwerkelijke levering pas in januari 2016

Achter de voordeur

Als je onze Hamevacshop bezoekt, zie je onze normale prijzen, het kortingstarief, en de GRATIS verzendkosten, treden achter de voordeur automatisch in werking. Kijk voor uitleg en spelregels snel in onze shop…

Prettige Feestdagen, en Gelukkig Nieuwjaar

Natuurlijk willen we ook van de gelegenheid gebruik maken om je al het beste te wensen voor de aankomende kerstdagen, en het nieuwe jaar 2016. In de eerste plaats een goede gezondheid, en vervolgens ook zakelijk gezien de nodige voorspoed. We vertrouwen erop dat we ook in 2016 weer prettig samenwerken.

Hamevac B.V. is sinds 1978 toonaangevend op de markt van vacuüm hijsunits. Als uitvinder van de eerste Bestratingsmachine op vacuümtechniek, tot op de dag van vandaag waar gewerkt wordt met moderne, zelfs robot aangedreven, units, hebben wij een belangrijke positie ingenomen in deze markt. U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende hefvermogens. Standaard hebben wij de keuze uit vacuüm hijsunits met een veilig hefvermogen tussen de 0 en 10.000 kg.
Reactie plaatsen