Sochi of Beverwijk?

Hamevac Winterspelen uit Beverwijk!

Ruim 2 weken gaat alle (sportieve) aandacht naar Sochi. Ook wij als sportliefhebbers zullen de verrichtingen van onze atleten volgen. Hamevac, uw ORANJE vacuümleverancier zorgt voor Alternatieve Winterspelen uit Beverwijk. Maakt u zich geen zorgen, we gaan niet sporten of een spel spelen, en u hoeft ook niet naar Beverwijk te komen.

Wat gaan we doen?

In eerste instantie wilden we kiezen voor een of twee van onze producten, en hier vervolgens een “Olympische” aanbieding mee doen. Als we een vergelijk willen trekken met de echte Olympische Spelen, is dit niet helemaal juist. Tijdens de Olympische (winter) Spelen komen vrijwel alle wintersporten aan de orde. De sport wordt hier dus in de volle breedte getoond. Het enig juiste vergelijk is dan ook om ons vacuüm programma zo breed mogelijk te tonen.

Hamevacshop wordt Olympisch!

We hebben beloofd dat u niet naar Beverwijk hoeft te komen. Dit wil natuurlijk niet zeggen dat het niet mag! In de huidige tijd is iedereen druk, en de spaarzame tijd die over is, wordt dan niet automatisch gebruikt voor een bezoek aan Beverwijk. Anno 2014 hoeft dat ook niet meer! U kunt 24 uur per dag, en 7 dagen in de week terecht bij onze Hamevacshop>>. Parallel aan de Olympische Spelen in Sochi heeft ook onze Hamevacshop>> een Olympisch karakter. Hamevac Beverwijk Olympics 2014

Beverwijk 2014 Olympic Voucher

De eerste Medailles worden verdeeld op 8 februari 2014, en de laatste Medailles zijn te verdienen op 23 februari 2014. Dit betekent ruim 2 weken sport op het hoogste niveau. Hamevac doet u gedurende deze tijd Olympisch voordeel. Tijdens de Sochi Olympic Games, Geldt op de Hamevacshop>>, de Beverwijk 2014 Olympic Voucher. Hoe komt u aan deze voucher? Als u al inloggegevens van onze Hamevacshop>> heeft, krijgt u de voucher automatisch per e-mail toegestuurd. Heeft u nog geen inloggegevens, vraag ze direct aan>>. Na aanvraag ontvangt u een registratiemail compleet met de Beverwijk 2014 Olympic Voucher.

Geldigheid en Waarde Voucher:

De Voucher is geldig vanaf 7 februari 2014, 17:00 uur tot en met 23 februari 2014, 20:00 uur. Op diverse plaatsen op onze sites, ziet u de klok meelopen. Zolang de klok loopt is de Voucher geldig, en goed voor een korting van 15% op alle producten op de Hamevacshop>>. Bestelt u een unit uit de VTH- of VHU-Serie betaalt u ook geen verzendkosten! Met recht kunnen we spreken over een voordeel van Olympisch Niveau, laat deze kans niet liggen nu het voorjaar er weer aankomt. Heeft u inloggegevens, geen zorgen, uw voucher komt er aan. Nog geen inloggegevens, snel aanvragen>>

Iets niet duidelijk, of u wilt ons spreken, neem contact>> op.

Hamevac B.V. is sinds 1978 toonaangevend op de markt van vacuüm hijsunits.Als uitvinder van de eerste Bestratingsmachine op vacuümtechniek, tot op de dag van vandaag waar gewerkt wordt met moderne, zelfs robot aangedreven, units, hebben wij een belangrijke positie ingenomen in deze markt.U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende hefvermogens. Standaard hebben wij de keuze uit vacuüm hijsunits met een veilig hefvermogen tussen de 0 en 10.000 kg.
Reactie plaatsen