Albert Martinus aan het woord

Hamevac interviewt Albert Martinus

Albert Martinus, directeur/eigenaar van Lindeloof BV uit Hellevoetsluis is een van de hoofdpersonen in de rubriek “Onze klant, in 10 vragen”. Onder het mom van, “Deze keer hoort u het niet van ons” interviewen wij met enige regelmaat een van onze klanten.

Machinaal straten:

Een belangrijk deel van de vragen die aan Albert Martinus gesteld worden gaan over machinaal straten. De discussie omtrent het mechaniseren van straatwerk is bij iedereen bekend. Wat is er leuker als de mening van onze klanten met jou te delen.

Hamevac Bestratingsmachine #870BloweWe stellen Albert Martinus dezelfde 10 herkenbare vragen als aan onze eerdere klanten in deze rubriek. Met deze herkenbare vragen zijn we op zoek naar jouw (onze klant) mening over het mechaniseren van straatwerk.

Achter de schermen:

De meeste vragen aan Albert Martinus gaan over machinaal straten, maar natuurlijk is er ook ruimte om wat meer over het eigen bedrijf te vertellen.

Albert Martinus geeft ons een kijkje achter de schermen bij Lindeloof BV, wie doet wat, hoe zijn ze georganiseerd, en waar liggen de specialiteiten.

Bevlogen:

Albert Martinus is een bevlogen vakgenoot, die al de nodige jaren in onze branche werkzaam is. Hij weet zeer goed onder woorden te brengen wat er speelt. Veel plezier bij het bekijken van het interview.


Een waardevol artikel? Laat even een reactie achter. Bedankt…

Hamevac B.V. is sinds 1978 toonaangevend op de markt van vacuüm hijsunits.Als uitvinder van de eerste Bestratingsmachine op vacuümtechniek, tot op de dag van vandaag waar gewerkt wordt met moderne, zelfs robot aangedreven, units, hebben wij een belangrijke positie ingenomen in deze markt.U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende hefvermogens. Standaard hebben wij de keuze uit vacuüm hijsunits met een veilig hefvermogen tussen de 0 en 10.000 kg.
Reactie plaatsen