Vacuüm voor Vaccin

Natuurlijk ontkomt ook Hamevac niet aan de invloed van Corona! 

We moeten eerlijk zijn, de GWW-sector is nog steeds lekker aan de gang, maar zoals je weet levert Hamevac aan binnen- en buitenland en bij een aantal van onze buitenlandse dealers staan bestelde orders wel even op hold.

Nuttige actie

Regeren is vooruitzien, dus we hebben in samenwerking met onze Nederlandse dealers de handen ineen geslagen en gedurende de maand mei hebben we een nuttige actie met onze meest verkochte vacuümunit de VTH-150-BL. 

Andere boeg

Deze keer gaan we het over een andere boeg gooien en gaan we ons inzetten voor een bijzonder goed doel, namelijk Wake up to Corona. Een initiatief van het Leids Universiteits Fonds waar ze volop bezig zijn met de ontwikkeling van een vaccin tegen Corona. 

In de markt

Als je nu in de markt bent voor een VTH-150-BL maken we je 3x blij! Als eerste met een prachtig stuk gereedschap. Als tweede met een heerlijk thuisblijfpakket om het wat vaker binnen te moeten blijven een beetje te verzachten. En tot slot, als derde draag je bij aankoop van een VTH-150-BL daadwerkelijk bij aan de ontwikkeling van een vaccin tegen Corona. 

Hoe gaat dat in zijn werk? 

Bekijk onze specifieke pagina voor deze mei actie: Vacuüm voor Vaccin

Hamevac B.V. is sinds 1978 toonaangevend op de markt van vacuüm hijsunits.Als uitvinder van de eerste Bestratingsmachine op vacuümtechniek, tot op de dag van vandaag waar gewerkt wordt met moderne, zelfs robot aangedreven, units, hebben wij een belangrijke positie ingenomen in deze markt.U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende hefvermogens. Standaard hebben wij de keuze uit vacuüm hijsunits met een veilig hefvermogen tussen de 0 en 10.000 kg.
Slaapwijsheid
Door

Slaapwijsheid

op 09 Dec 2021

Hi! Nuttige informatie, dank voor het delen.

Reactie plaatsen