Memorabel jaar

2018 wordt een jaar voor in de geschiedenisboeken. We vieren dit jaar ons 40-jarig bestaan, we gaan verhuizen, en onze staf wordt uitgebreid. Best een hoop voor één jaar..

Verhuizen:

Hamevac locatie Beverwijk

Vestiging Beverwijk

Na een kleine 10 jaar in Beverwijk zijn we hier nu echt “uit ons jasje” gegroeid. We hebben in deze 10 jaar dan ook een behoorlijke ontwikkeling doorgemaakt. De komst van de VTH-serie, en de start met onze export activiteiten hebben ervoor gezorgd dat de aantallen zijn gestegen en ons productieproces is geoptimaliseerd.

Het gevolg veel meer in en uitgaande goederen, en een fors hogere voorraad. Ons pand in Beverwijk kan dit niet meer kwijt.

Haarlem:

We gaan weer naar Haarlem. Ooit begonnen in Heemstede, hebben we een uitvalsbasis gehad in Haarlem, vervolgens vertrokken naar Nieuw-Vennep, hierna naar Beverwijk, en nu weer naar Haarlem. Het nieuwe adres in Haarlem wordt:

Pieter Goedkoopweg 14, 2031 EL HAARLEM

Als alles loopt volgens planning gaan we per 1 maart 2018 over. Uiteraard komt er nog een officieel verhuisbericht. Vanwege de kracht van herhaling hierbij vast een videootje:

40-jarig jubileum:

In 1978 is het begonnen. Hans van Nifterik (vader van huidige eigenaar Michiel van Nifterik) had een baanbrekende uitvinding. De eerste bestratingsmachine gebruik makend van vacuüm. Afkomstig van een betonfabriek, waar klinkers met vacuüm opgenomen en getransporteerd werden, bedacht Hans een versie voor een vierkante meter, buiten te leggen, met behulp van een kraan. De eerste bestratingsmachine was geboren.

Veel gebeurd:

Sinds die tijd is er natuurlijk veel gebeurd. We gaan dit jaar dan ook meerdere keren grijpen in “de oude doos”. Gelukkig is er nog veel voorhanden van de afgelopen 40 jaar. Foto’s van de eerste machine, recordpogingen, en ontvangen prijzen. Het is best leuk die oude foto’s, vakbladen, en andere curiosa nog eens voorbij te zien komen.

Hans van Nifterik

Uitbreiding staf:

In februari is Marc aan de slag gegaan, een 6 maanden durende afstudeerstage Werktuigbouwkunde. Marc gaat voor ons de aloude 870Blower (Bestratingsmachine) nog eens onder de loep nemen. Hiernaast is het de bedoeling dat er kort na onze verhuizing nog een extra kracht in Haarlem bijkomt. Ons nieuwe teamlid zal hier verantwoordelijk zijn voor het organiseren en structureren van de in- en uitgaande goederenstroom, en het op orde houden van het magazijn.

HamevacTV:

We gaan je het hele jaar op de hoogte houden. Het streven is om ongeveer elke 14 dagen een kort videootje te maken over de voortgang van onze verhuizing, en de activiteiten rond ons 40-jarig jubileum. Er staan al wat afleveringen online, kijk even naar bijgaande teaser:

YouTube

Alle “volledige” afleveringen zijn te zien op ons YouTube kanaal. Natuurlijk melden we het ook op andere Sociale Media kanalen, maar hier uitsluitend fragmenten of teasers. De volledige afleveringen op YouTube. Tenslotte is dit het platvorm wat zich het beste leent voor HamevacTV. Abonneer je op ons kanaal, en mis geen uitzending.

Het hele jaar:

Hou ons in ieder geval dit jaar goed in de gaten. We laten ons 40-jarig jubileum niet zomaar voorbij gaan, gedurende het hele jaar zijn er leuke dingen. HamevacTV is er daar slechts één van. We zijn nog maar net begonnen, er komt nog van alles.

Hamevac B.V. is sinds 1978 toonaangevend op de markt van vacuüm hijsunits.Als uitvinder van de eerste Bestratingsmachine op vacuümtechniek, tot op de dag van vandaag waar gewerkt wordt met moderne, zelfs robot aangedreven, units, hebben wij een belangrijke positie ingenomen in deze markt.U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende hefvermogens. Standaard hebben wij de keuze uit vacuüm hijsunits met een veilig hefvermogen tussen de 0 en 10.000 kg.
Reactie plaatsen