Machinaal Straten opnieuw uitvinden [VIDEO]

Wil je ons helpen?

Hans van Nifterik, de oprichter van Hamevac, is ook de uitvinder van de eerste Bestratingsmachine gebruikmakend van vacuüm. We praten hier over 1978, en het systeem van toen wordt nu, op een paar aanpassingen na, nog steeds gebruikt.

Een klein jaar:

We zijn inmiddels een klein jaar bezig met de ontwikkeling van een nieuw bestratingssysteem naast ons bestaande systeem. Iets nieuws ontwikkelen en maken heeft alleen zin als het aan jouw wensen voldoet.

Enquete:

Om te weten wat jouw wensen zijn, hebben we een korte enquete gemaakt. De enquete bestaat uit 10 meerkeuze vragen die hooguit 2 minuten van je tijd vragen. Er worden alleen vragen gesteld over machinaal straten per m2. Je doet ons een enorm plezier met jouw antwoorden. Je mening is voor ons belangrijk, ook in de praktijk, daarover later meer.

LIVE vanuit onze studio in Hilversum [LOL]

Registreren:

We hebben een uitgebreid programma vacuüm voor de GWW sector, het “echte” machinaal straten is hier een belangrijk onderdeel van. We willen nu het machinaal straten op onze manier “opnieuw uitvinden”. Hier hebben we jou, de gebruiker, de man van de dagelijkse praktijk voor nodig. Het heeft geen zin mensen om hun mening te vragen die niets hebben met machinaal straten per m2. Jij, die tijd neemt om de enquete in te vullen, hebt belang bij op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen op je vakgebied, en jij wilt dit systeem ook in de praktijk aan de tand voelen, als de gelegenheid daar is. Vandaar de vraag om registratie, de antwoorden op de enquete zijn anoniem.

Jouw mening is direct van invloed op het nieuwe vacuümsysteem:

We zitten nog “gewoon” in het ontwikkelingsproces, we vertalen onze hersenspinsels en inmiddels ruim 35 jaar ervaring in dit nieuwe systeem. De enquete geeft in ieder geval vast antwoord of de gekozen richting de goede is. Dit alleen is niet genoeg. Ook de praktijk moet je aanspreken. Voor wij überhaupt dit nieuwe vacuümsysteem voor machinaal straten echt introduceren, willen we weten wat jij ervan vindt. Dus ook in de praktijk. Hoogvacuüm Opbouw op Mecalac | Hamevac vacuümtechniek

Demodag voor deelnemers aan de enquete:

Als we uitontwikkeld zijn, gaan we testen. Dit gaan we met jou doen. We organiseren een Demodag voor de deelnemers aan de enquete. Dit zijn immers de bedrijven die al machinaal werken, en ook één of meerdere systemen hebben. (vacuüm en/of klem) Ervaringsdeskundigen, en die hebben we nodig. Tijdens deze dag hebben we verschillende opstellingen van het nieuwe vacuümsysteem, ga je hier zelf mee werken, en ons je eerste indruk geven. Natuurlijk geheel vrijblijvend. Deze dag is voor ons van essentieel belang. Deze dag bepaalt hoe en wanneer wij het nieuwe vacuümsysteem voor machinaal straten gaan introduceren aan “het grote publiek”

Je doet ons een enorm plezier:

We hopen het belang aangegeven te hebben van de enquete met 10 meerkeuze vragen. (2 minuutjes) Voor ons, als fabrikant, is het van groot belang wat jij (gebruiker) er over te zeggen hebt. Het mag dan ook duidelijk zijn dat je ons een enorm plezier doet met deze eerste 10 vragen te laten weten of wij een juiste inschatting maken. Bedankt voor je medewerking.

Hamevac B.V. is sinds 1978 toonaangevend op de markt van vacuüm hijsunits.Als uitvinder van de eerste Bestratingsmachine op vacuümtechniek, tot op de dag van vandaag waar gewerkt wordt met moderne, zelfs robot aangedreven, units, hebben wij een belangrijke positie ingenomen in deze markt.U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende hefvermogens. Standaard hebben wij de keuze uit vacuüm hijsunits met een veilig hefvermogen tussen de 0 en 10.000 kg.
Reactie plaatsen