Nieuwe Website Online

https://hamevac.nl vernieuwd!

We waren er al een tijdje mee bezig, maar de vernieuwde website van Hamevac vacuümtechniek BV is nu LIVE. We zijn erg blij met het resultaat, en vertrouwen erop dat hij voor jou nog makkelijker en overzichtelijker is.

Snelkeuze

Naast een snelkeuze op de home-page, zie je direct een overzicht van het laatste nieuws en/of onze blogs. We stappen met deze website ook af van een meertalige site. Deze is alleen in de Nederlandse taal. Voor onze Internationale partners krijgen we aparte websites in diverse talen.

Uiteraard laten we dit wel aan jullie weten, ben je op zoek naar een Buitenlandse dealer, of gewoon nieuwsgierig naar onze buitenlandse sites, als ze LIVE zijn laten we het even weten.

Nieuwe Website Hamevac Bestratingsmachine #870Blower

Tot slot stellen we het erg op prijs als je een reactie wilt achterlaten met jou indruk van onze site, positief, maar ook als je wat mist, of denkt kan dat niet anders.

We maken de website als informatievoorziening voor de bezoekers, dus jullie mening, en advies is voor ons belangrijk.

Bedankt!

Hamevac B.V. is sinds 1978 toonaangevend op de markt van vacuüm hijsunits.Als uitvinder van de eerste Bestratingsmachine op vacuümtechniek, tot op de dag van vandaag waar gewerkt wordt met moderne, zelfs robot aangedreven, units, hebben wij een belangrijke positie ingenomen in deze markt.U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende hefvermogens. Standaard hebben wij de keuze uit vacuüm hijsunits met een veilig hefvermogen tussen de 0 en 10.000 kg.
Reactie plaatsen