Relatiedag den Hartog Montfoort

We gaan het anders doen!

Gert den Hartog van den Hartog Bouwmaterieel is aan het woord. Hij heeft ons gevraagd hem te bezoeken, en mee te denken over een relatiedag die hij graag wil organiseren.

Niet alleen Hamevac wordt om ideeën gevraagd, alle leveranciers spreekt hij aan, en vraagt om hun mening.

Familie en Team in actie

We gaan het doen…. We betekent naast Gert, vrouw Els, de beide dochters, het hele den Hartog team + aanverwanten. Ja ook wij als leverancier, samen met vele leveranciers dragen ons steentje bij.

Klanten centraal

Het wordt een dag voor onze klanten, op deze manier gaan we ze bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen. Natuurlijk kunnen onze producten bekeken worden, en zijn ze in grote getallen aanwezig, maar er is een hapje en een drankje, volop vertier voor de kleinere bezoekers, en een heuse kartcompetitie met fantastische prijzen.

Uitnodiging Relatiedag den Hartog

Doen jullie ook een prijs?

Er gaat gekart worden voor prijzen. Pon-Cat geeft een prijs, Giant Tobroco geeft een prijs, doen jullie ook mee? Natuurlijk, het wordt een leuke dag, en ook Hamevac geeft een prijs, en een aparte! Met Hamevac ga je de bak in! Een overnachting met 4 gangen diner, ontbijt, en gebruik van alle faciliteiten (welness, fitness, enz.) in de voormalige gevangenis van Roermond.

Vandaag de dag gerund door het van der Valk concern als luxe hotel met de naam “Het Arresthuis” Een leuke manier om “de bak” in te gaan.

Relatiedag den Hartog | Met Hamevac de BAK in!

1100 bezoekers, een enorm succes

Alle inspanningen zijn niet voor niets geweest, maar liefst 1100 bezoekers hebben de weg naar den Hartog gevonden. Een groot succes voor het Team den Hartog wat er alle tijd, moeite en energie heeft ingestoken.

den Hartog | lekker eten en drinken    den Hartog Relatiedag | druk, druk, druk    den Hartog | Karten

Hamevac in de showroom en met stand

Naast het beschikbaar stellen van een prijs, zijn we uiteraard ook zelf aanwezig op deze dag. In de showroom zijn we bij den Hartog altijd goed vertegenwoordigd, maar vandaag pakken we nog eens extra uit met een aanvullende stand. We zijn met 2 man sterk, geen overbodige luxe met deze bezoekersaantallen.

Showroom Hamevac Relatiedag den Hartog     den Hartog | Stand Hamevac

Wie wint onze prijs?

Wie sturen we naar de gevangenis? De gelukkige winnaar is Toon L’Ami, beter bekend als Toon Gromax. Toon kan met 2 personen gaan genieten van het schitterende arrangement bij Het Arresthuis in Roermond. Alvast veel plezier Toon.

Relatiedag den Hartog Prijswinnaar Arresthuis Toon Gromax

Bewegende Beelden

Hoe ziet de dag er dan uit, kunnen we even terugkijken. Jazeker, we hebben zelf even snel rondgelopen met onze smartphone, en den Hartog heeft er een professionele video van laten maken. 2x relatiedag den Hartog. veel plezier bij het kijken.

 

Hamevac B.V. is sinds 1978 toonaangevend op de markt van vacuüm hijsunits. Als uitvinder van de eerste Bestratingsmachine op vacuümtechniek, tot op de dag van vandaag waar gewerkt wordt met moderne, zelfs robot aangedreven, units, hebben wij een belangrijke positie ingenomen in deze markt. U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende hefvermogens. Standaard hebben wij de keuze uit vacuüm hijsunits met een veilig hefvermogen tussen de 0 en 10.000 kg.
Reactie plaatsen