870 Blower op Televisie
870 Blower op Televisie

870 Blower, 8 mei 2016 RTL7

We zijn wel een beetje trots…. Van onze klant De Krom BV hoorden we dat bij Ondernemend Nederland, een programma van RTL7, op 8 mei 2016 de hele uitzending gaat over de GWW-sector.

Klant in Beeld

Dezelfde De Krom vertelde trots, dat ook hun bedrijf aan de uitzending meewerkt. Voor ons reden om zeker te kijken.

GWW-sector

870 Blower Terex OranjeInderdaad, de hele uitzending gaat over de GWW-sector, en de vooraanstaande rol die Nederland hier speelt. Een groot aantal aannemers komt aan het woord, en tonen hun huidige moderne werkwijze.

870 Blower in de Hoofdrol

De leukste verrassing voor ons is het feit dat onze 870 Blower maar liefst bij 3 aannemersbedrijven in beeld komt. In volgorde van opkomst:

Trots

We zijn trots dat toonaangevende bedrijven in de sector kiezen voor de 870 Blower van Hamevac voor hun machinale straatwerk. Bedankt WBS Infra, Timmer Grond-, Weg-, en Waterbouw, en De Krom BV voor het vertrouwen in onze 870 Blower.

Reactie

Vond je het een leuk artikel…? Laat een reactie achter.. (wordt zeer op prijs gesteld)

Hamevac B.V. is sinds 1978 toonaangevend op de markt van vacuüm hijsunits. Als uitvinder van de eerste Bestratingsmachine op vacuümtechniek, tot op de dag van vandaag waar gewerkt wordt met moderne, zelfs robot aangedreven, units, hebben wij een belangrijke positie ingenomen in deze markt. U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende hefvermogens. Standaard hebben wij de keuze uit vacuüm hijsunits met een veilig hefvermogen tussen de 0 en 10.000 kg.
Reactie plaatsen