Bèta Tester gezocht [VIDEO]

Wil jij GRATIS onze Bèta Tester zijn?

Wil jij GRATIS één week de Hamevac variant op “De Straatmakker testen?

We hebben vorig jaar onze VTH-verlegwagen geïntroduceerd. De wagen is ontwikkeld naar aanleiding van de vraag van, vooral, onze importeurs uit België en Duitsland.

1 Groot Formaat Tegel

In deze landen worden de VTH-verlegwagens gebruikt zodat 1 man (1 groot formaat tegel) kan verleggen met een unit uit de VTH-serie. In Nederland willen de gebruikers meer…..

De Straatmakker

Een mooi product van een collega van ons, en een product wat bij ons in Nederland vaak naar tevredenheid wordt toegepast. Na onze start met de VTH-verlegwagen komt al vrij snel de vraag naar een variant met deze toepassing.

In eerste instantie was het helemaal niet onze insteek een alternatief voor dit product te maken, maar Nederland, onze thuismarkt, blijkt vooral geïnteresseerd te zijn in juist deze uitvoering.

Aanpassen

Speerpunt van onze VTH-verlegwagen is dat je heel eenvoudig je unit er af kunt halen, en dus niet genoodzaakt bent in meerdere units te investeren. Bij de 4-tegel uitvoering werkt dat in de praktijk wat nadelig. Bij de eerste contacten met gebruikers komt naar voren dat dit eenvoudige wisselen niet direct het belangrijkste is, en we ons dus kunnen focussen op het optimale gebruiksgemak in de nieuwe situatie.VTH-verlegwagen Tegelframe 4 Hamevac front

Bèta Tester

Toch gaan we niet klakkeloos de markt op, en zoeken we jou als Bèta Tester. Bèta Tester wat heeft dat met onze branche te maken, precies, helemaal niets, maar het “bekt” wel lekker, vandaar de keuze. Een Bèta Tester is iemand die software, en of programmatuur aan de laatste testen onderwerpt, alvorens het in de markt gelanceerd wordt. De overeenkomst hier is de laatste test voor we de markt opgaan.

GRATIS…?

We hebben je hulp nodig op een geschikt tegelwerk. Dus ja het gebruik is GRATIS, en ook een hele week GRATIS. Deze week kan zelfs wat uitloop hebben als het werk hierom vraagt.

Tegenprestatie

Natuurlijk verlangen we ook wat terug. We komen op je werk, maken naar hartelust foto- en filmopnamen, en vragen uiteraard om jouw feedback. Hoe bevalt het, en voldoet deze uitvoering van de VTH-verlegwagen aan jouw verwachtingen. We sluiten de testperiode af met een leuk interview wat we op onze website plaatsen, en wat je uiteraard ook op je eigen website kunt plaatsen.

Beperkt plaats

Je zult begrijpen dat we niet onbeperkt VTH-verlegwagens kunnen inzetten voor onze Bèta Testers. Uiteraard moet er sprake zijn van een geschikt werk, en er zijn maar een beperkt aantal testplaatsen. Vul het formulier onder de pagina in, en meld je aan als Bèta Tester. Je krijgt snel antwoord. TESTPLAATSEN ZIJN VOL! Vul evengoed het formulier in als je een aanbieding op maat wilt, we komen er direct op terug. Bedankt!VTH-verlegwagen Tegelframe 4 Hamevac totaal

Februari 2016

We zijn op tijd, want we beginnen pas in februari met testen. (als het weer het toelaat) De totale testperiode bedraagt februari en maart, dus aanmelden heeft altijd zin. De VTH-verlegwagens kunnen op meerdere werken na elkaar worden ingezet.

Leuke naam

We moeten toegeven dat de naam Straatmakker meer aanspreekt als VTH-verlegwagen voor het leggen van meerdere tegels tegelijk. Denk met ons mee over een naam voor dit Hamevac product, en laat je idee achter op het reactieveld onder dit bericht. Als we jouw naam gaan gebruiken, krijg je een leuke attentie van ons. Vul het formulier in. Meld je aan als Bèta Tester, en werk een week GRATIS met onze verlegwagen. NAAM BEKEND: TEGELVLIJER

Bèta Tester VTH-verlegwagen

Vul dit formulier zo volledig mogelijk in. Je eigen gegevens, maar ook de gegevens van het potentiële werk zijn belangrijk. Bedankt
  • De Straat en Plaats van het potentiële werk
  • De datum waarop het werk c.q. de test moet beginnen
  • Geef hier kort aan hoe lang het werk gaat duren, en wat de beoogde werkzaamheden voor de VTH-verlegwagen zijn
Hamevac B.V. is sinds 1978 toonaangevend op de markt van vacuüm hijsunits. Als uitvinder van de eerste Bestratingsmachine op vacuümtechniek, tot op de dag van vandaag waar gewerkt wordt met moderne, zelfs robot aangedreven, units, hebben wij een belangrijke positie ingenomen in deze markt. U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende hefvermogens. Standaard hebben wij de keuze uit vacuüm hijsunits met een veilig hefvermogen tussen de 0 en 10.000 kg.
Reactie plaatsen