Grote Introductie VTH-verlegwagen!

€.1.000,- voordeel en extra bonussen!

Het heeft (te) lang geduurd, maar de Grote Introductie van onze nieuwe VTH-verlegwagen is een feit. Bij ons staat 12 mei tot 21 mei middernacht volledig in het teken van deze Grote Introductie van de VTH-verlegwagen.

Dat we er langer over hebben gedaan, heeft ook voordelen, we hebben met deze VTH-verlegwagen een NIEUWE TOON gezet! Eén van zijn belangrijkste features;  Géén dubbele investering….

VTH-verlegwagen | Hamevac vacuümtechniekAls je in de markt bent voor een verlegwagen, is NU je kans. Ruim €.1000,- aan voordeel en extra bonussen! LET OP! tot 21 mei middernacht, dan is het feest voorbij.

Omdat we zoveel later zijn als gepland, pakken we ver bovengemiddeld uit met deze Grote Introductie van de VTH-verlegwagen, maar daarom ook is einddatum, einddatum!

Klik op één van de links, en ga het TOP aanbod zelf bekijken. Je moet wel even door een registratieproces. Een aantal bonussen zijn digitaal, en we willen graag zeker weten dat deze bij de juiste relatie terecht komen.

Heb je vragen, neem contact op, we zijn je graag van dienst.

Grote Introductie VTH-verlegwagen>>

Hamevac B.V. is sinds 1978 toonaangevend op de markt van vacuüm hijsunits. Als uitvinder van de eerste Bestratingsmachine op vacuümtechniek, tot op de dag van vandaag waar gewerkt wordt met moderne, zelfs robot aangedreven, units, hebben wij een belangrijke positie ingenomen in deze markt. U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende hefvermogens. Standaard hebben wij de keuze uit vacuüm hijsunits met een veilig hefvermogen tussen de 0 en 10.000 kg.
Reactie plaatsen