DOWNLOAD JE GRATIS EBOOK

Wat iedereen zou moeten weten over werken met vacuüm. Vacuüm heeft geen geheimen meer!

Page content

article content

€ 50,- voor jouw Quote van de dag

Onze volgers op Sociale Media hebben hem al voorbij zien komen, onze Quote van de dag. Wij, als Hamevac, kunnen natuurlijk best een leuk aantal quotes produceren, maar hoe leuk is het als dit wordt afgewisseld met een Quote van de dag van onze klanten.

Hoe vertalen onze klanten Hamevac naar hun Quote van de dag. We zijn nieuwsgierig naar jullie quotes. Natuurlijk moet jullie inspiratie beloond worden.

Je Quote van de dag is €.50,- waard. De beloning voor de beste quotes is een creditnota van €.50,- en uiteraard is het jouw Quote dus naar keuze plaatsen we jouw naam of jouw bedrijfsnaam onder de quote.

Bekijk de korte video met de exacte spelregels, veel Succes.

Klik op de Social Media buttons (video player) om direct te delen. (zoals je weet maken de fanatieke sociale delers meer kans)

Maak je geen gebruik van de Social Media Buttons op de videoplayer, maar wil je dit bericht op een andere manier delen, dit is de link naar het artikel: https://hamevac.nl/e-50-voor-jouw-quote-van-de-dag/

Plaats jouw Quote in het reactieveld onder dit bericht (hier>>>) In het reactieveld kun je ook aangeven welke naam er onder jouw Quote mag.

Hamevac kiest elke week een nieuwe Quote van de dag. De Quote wordt gepubliceerd, en de winnaar krijgt zijn creditnota. We wensen jullie veel inspiratie.

Comment Section

0 reacties op “€ 50,- voor jouw Quote van de dag

Plaats een reactie


*