Blonde studentes op onderzoek [VIDEO]

We kunnen je hulp weer gebruiken!

Internet is niet meer weg te denken, iedereen is online, en de ontwikkelingen gaan razendsnel. Voor ons als bedrijf is het belangrijk om te weten of we voldoende bij blijven.

Zijn we online voldoende vindbaar, en zijn we online op de plekken waar jij ons verwacht?

Enquête door leuke studentes

2 leuke studentes van Hogeschool TIO uit Utrecht doen voor ons onderzoek naar onze online activiteiten, en vragen zelf om je hulp.

Ik studeer aan Hogeschool TIO in Utrecht, en mijn naam is……

Registreren

We vragen even om je registratie. Deze keer alleen voor de verloting van het beloofde aardigheidje. Je voornaam en e-mailadres zijn voldoende. Er komt ook geen bevestigingsmail, zoals gezegd alleen voor de loting, voor de rest doen we er niets mee.

Als je naam en e-mailadres zijn ingevuld ga je direct naar de enquête. Bedankt voor je medewerking.

Hamevac B.V. is sinds 1978 toonaangevend op de markt van vacuüm hijsunits.Als uitvinder van de eerste Bestratingsmachine op vacuümtechniek, tot op de dag van vandaag waar gewerkt wordt met moderne, zelfs robot aangedreven, units, hebben wij een belangrijke positie ingenomen in deze markt.U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende hefvermogens. Standaard hebben wij de keuze uit vacuüm hijsunits met een veilig hefvermogen tussen de 0 en 10.000 kg.
Reactie plaatsen