Mechanisch straten in beeld

Mechanisch straten in beeld gebracht door Bouwend Nederland TV

“Alles wat je altijd wilde weten over stratenmaken” is de titel van een leuke video uitgebracht door Bouwend Nederland TV. Centraal staat J. van Ingen B.V., een aannemingsbedrijf van straat- grond- en rioleringswerken met mechanisch straten hoog in het vaandel.

Aandacht voor Opleiding

Aan het woord zijn Robert van Ingen (J. van Ingen B.V.) en Barry Kuiper. (ten tijde van de video student aan het ROC van Amsterdam) Robert motiveerd waarom hij het leermeester zijn belangrijk vind, en Barry verteld enthousiast over zijn opleiding tot stratenmaker.

Een jaar geleden

De video is een jaar geleden gepubliceerd, maar wij hadden hem nog nooit gezien, en vinden hem te leuk om geen aandacht aan te besteden. Het vak stratenmaken wordt op een hele leuke manier onder het voetlicht gebracht, en er wordt uitgebreid stilgestaan bij het belang van mechanisch straten. Leuke Quote van Robert van Ingen hierover: “Mijn voorkeur heeft mechanisch straten, altijd”

Mechanisch straten een leuke reportage van BouwendNederlandTV bij J. van Ingen B.V. met in de hoofdrol een Hamevac #870Blower

870Blower

Uiteraard hebben wij de video opgemerkt, omdat er een belangrijke hoofdrol is voor onze #870Blower. Er wordt stilgestaan bij het mechanisch straten, en hierbij speelt onze #870Blower een belangrijke rol. Hij is in deze video van Bouwend Nederland TV goed en veelvuldig in beeld gebracht.

Bedankt

We willen Bouwend Nederland TV bedanken voor deze “geleende” video, en uiteraard ook de hoofdrolspelers:

Veel plezier bij het bekijken van de video:

Hamevac B.V. is sinds 1978 toonaangevend op de markt van vacuüm hijsunits.Als uitvinder van de eerste Bestratingsmachine op vacuümtechniek, tot op de dag van vandaag waar gewerkt wordt met moderne, zelfs robot aangedreven, units, hebben wij een belangrijke positie ingenomen in deze markt.U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende hefvermogens. Standaard hebben wij de keuze uit vacuüm hijsunits met een veilig hefvermogen tussen de 0 en 10.000 kg.
Reactie plaatsen