Deze keer hoort u het niet van ons!

Machinaal straten door de ogen van onze klanten.

Er is al jaren discussie omtrent het mechaniseren van het straatwerk. Machinaal straten is een onderwerp waar wij diverse producten voor ontwikkeld en geproduceerd hebben. Wat is er leuker dan de meningen van onze klanten met jullie te delen.

We stellen 10 herkenbare vragen, zodat je aan de hand van de verschillende interviews een, bij onze klanten, heersende mening kunt herkennen. Dit gaat niet alleen over Machinaal straten, maar je krijgt ook een klein beetje inzicht in de diverse bedrijven. Ons eerste interview vindt plaats met De Krom Bestratingen uit Etten-Leur. Veel plezier bij het bekijken van de video.

Reageren en delen wordt uiteraard zeer gewaardeerd!

Hamevac B.V. is sinds 1978 toonaangevend op de markt van vacuüm hijsunits. Als uitvinder van de eerste Bestratingsmachine op vacuümtechniek, tot op de dag van vandaag waar gewerkt wordt met moderne, zelfs robot aangedreven, units, hebben wij een belangrijke positie ingenomen in deze markt. U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende hefvermogens. Standaard hebben wij de keuze uit vacuüm hijsunits met een veilig hefvermogen tussen de 0 en 10.000 kg.
Reactie plaatsen