Vraag & Antwoord webinar LIVE!

GRATIS LIVE uitzending op Internet! 29 april om 19:00 uur

Dinsdag 29 april om 19:00 uur gaan we een LIVE uitzending via internet geven. Je kunt deze uitzending volgen op je eigen computer, meer als een internetverbinding en geluid is niet nodig.

Heb je vragen over het werken met vacuüm, dan is deze LIVE uitzending (ook wel webinar genoemd) iets voor jou! Alle vragen, van iedereen worden beantwoord. Lees alles over dit Vraag & Aanbod webinar hier >>

Stel je vragen vast nu, dan krijg je tijdens de LIVE uitzending een helder antwoord. Je kunt je vragen o.a. stellen in het reactieveld onder dit bericht. Uiteraard kan dit ook via de mail, of Social media.
Uitgebreide informatie voor het stellen van vragen vindt je hier >>

Tot dinsdag!

Hamevac B.V. is sinds 1978 toonaangevend op de markt van vacuüm hijsunits.Als uitvinder van de eerste Bestratingsmachine op vacuümtechniek, tot op de dag van vandaag waar gewerkt wordt met moderne, zelfs robot aangedreven, units, hebben wij een belangrijke positie ingenomen in deze markt.U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende hefvermogens. Standaard hebben wij de keuze uit vacuüm hijsunits met een veilig hefvermogen tussen de 0 en 10.000 kg.
Reactie plaatsen