We gaan u belonen! (Waardevol voor alle vacuümgebruikers)

Onze klanten van informatie voorzien, zodat ze in staat zijn het maximale uit onze producten te halen is een van onze belangrijkste doelstellingen.

Betere reclame voor je bedrijf en producten als een tevreden klant is er niet. In de huidige tijd waar alles razendsnel “gedeeld” wordt is een tevreden klant een groot goed. 

Haal het maximale rendement uit onze producten

 

Vacuüm heeft voor u geen geheimen meer!

Zelfs als u vacuüm producten hebt die niet van Hamevac zijn, bevat dit E-Book en onze Tips & Trucs videoreeks voor u waardevolle informatie. Deze informatie is voor het grootste gedeelte in het geheel niet merkgebonden. Veel plezier met alle TIPS & TRUCS!

Ga direct naar de pagina waar u het GRATIS E-Book>> kunt downloaden, en haal het maximale uit uw producten

Hamevac B.V. is sinds 1978 toonaangevend op de markt van vacuüm hijsunits. Als uitvinder van de eerste Bestratingsmachine op vacuümtechniek, tot op de dag van vandaag waar gewerkt wordt met moderne, zelfs robot aangedreven, units, hebben wij een belangrijke positie ingenomen in deze markt. U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende hefvermogens. Standaard hebben wij de keuze uit vacuüm hijsunits met een veilig hefvermogen tussen de 0 en 10.000 kg.
Reactie plaatsen