Wat iedereen zou moeten weten over het werken met vacuüm

Ons Gratis Ebook met een hoop handige informatie & tips voor het werken met vacuüm in zijn algemeen, is toe aan zijn 2e uitgave. Voor de mensen die hier nog niet van op de hoogte zijn; dit is een onmisbaar naslagwerkje bij het werken met vacuüm.

Op veel vragen vind je een antwoord, o.a. wat is vacuüm, en hoe kan ik het hefvermogen uitrekenen. Naast dit handige (gratis) naslagwerkje, krijgt je ook een videoreeks met tips en trucs. Iedere maand ontvang je een korte video met een handige tip over het onderhoud en gebruik van vacuümunits.

Wij delen graag onze ruim 35 jaar ervaring met jullie. Veel plezier bij het bekijken en lezen. Laat even een reactie achter op de site over je ervaringen. Bedankt

Werken met vacuüm: Wat iedereen zou moeten weten

Direct toegang tot het Ebook >>>

Hamevac B.V. is sinds 1978 toonaangevend op de markt van vacuüm hijsunits.Als uitvinder van de eerste Bestratingsmachine op vacuümtechniek, tot op de dag van vandaag waar gewerkt wordt met moderne, zelfs robot aangedreven, units, hebben wij een belangrijke positie ingenomen in deze markt.U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende hefvermogens. Standaard hebben wij de keuze uit vacuüm hijsunits met een veilig hefvermogen tussen de 0 en 10.000 kg.
Bart Vanstapel
Door

Bart Vanstapel

op 13 Sep 2021

Zeer interessante informatie, beknopt, niet te ingewikkeld, prima e-book!

Reactie plaatsen