Hamevac.com online….

Hamevac.com is LIVE!

Onze internationale bekendheid begint te groeien, en daarmee ook de noodzaak voor informatievoorziening in meerdere talen.

1 Website

Je kunt in dit geval kiezen voor 1 website met meerdere talen, of je gaat voor een website per taal. Wij hebben voor het laatste gekozen.

Bewuste keuze

hamevac.com met hulp van Google-TranslateOnze klanten zoeken via internet naar onze producten, inmiddels zijn dit ook buitenlandse klanten. Onze website refereert uiteraard aan de zoekwoorden van onze klanten, maar… In het Nederlands. Een meertalige website op een domein heeft zoekwoorden in alle talen. Je begrijpt het al, moeilijk voor een zoekmachine om te indexeren.

Beter resultaat

Door een taal op zijn “eigen” domein te zetten, kun je de zoekwoorden per taal aangeven. Nederlandse website met Nederlandse zoekwoorden, en Engelse website met Engelse zoekwoorden. Door op deze manier te werken, is het voor de zoekmachines makkelijker het juiste antwoord aan onze zoekende klant te geven.

Voor onze klant

hamevac.com Translate? yes pleaseHet klinkt eenvoudig, maar achter de schermen zit hier behoorlijk wat werk in. Technische vertalingen zijn sowieso wat ingewikkelder als in een andere taal over, bijvoorbeeld, het weer praten. Ook het uitvinden en toepassen van de zoekwoorden waar onze buitenlandse klant op zoekt is niet altijd eenvoudig.

Blij met het resultaat

Ondanks het feit dat het altijd wat langer duurt als de planning, zijn we tevreden met het resultaat. Dit is nummer 1 van een langere reeks. Als de planning loopt zoals we het graag zien, is tussen nu en een maand de Duitse versie online.

Ook al is hij niet Nederlands, ga gerust eens kijken: hamevac.com

Hamevac B.V. is sinds 1978 toonaangevend op de markt van vacuüm hijsunits.Als uitvinder van de eerste Bestratingsmachine op vacuümtechniek, tot op de dag van vandaag waar gewerkt wordt met moderne, zelfs robot aangedreven, units, hebben wij een belangrijke positie ingenomen in deze markt.U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende hefvermogens. Standaard hebben wij de keuze uit vacuüm hijsunits met een veilig hefvermogen tussen de 0 en 10.000 kg.
Reactie plaatsen